Ви тут:
PROвсе Суспільство 

Лідер гурту “Бумбокс” поїхав воювати на Схід України

Лідер гурту “Бумбокс” Андрій Хливнюк від початку повномасштабного вторгнення Росії до України вступив до лав тероборони ЗСУ.

Спочатку артист захищав Київ від окупантів, нині ж відправився воювати на схід України, де наразі відбуваються запеклі бої.

Про це на своїй фейсбук-сторінці повідомив український журналіст Юрій Кошмарченко. Він розповів, що зустрів артиста у Києві і той поділився своїми планами.

“Зустрів у Києві Андрія Хливнюка, постояли, поговорили (ми знайомі), він беззлобно поскаржився, що не зміг купити в магазині поруч безалкогольного пива. Попрощалися — і він повернувся в гумштаб, звідки вийшов. А я в той же момент зрозумів: моя головна місія на цій війні — негайно знайти Андрію безалкогольне пиво. Оббігав магазини навколо, знайшов, накупив, пишу йому, щоб вийшов і забрав. А він такий скромно: “Дякую, вип’ємо, коли повернуся зі Сходу”, – написав Юрій Кошмарченко.

Нагадаємо, у березні колона, у якій рухався Андрій Хливнюк, потрапила під мінометний обстріл, у результаті чого музикант отримав пошкодження обличчя. Одразу ж після того, як рана загоїлася, він повернувся на службу.

Фото: instagram Андрія Хливнюка

Перейти до вмісту