Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Вступ-2022: учасники додаткової сесії НМТ можуть дізнатися дані для входу на інформаційну сторінку

Сьогодні, 25 червня, потенційні учасники додаткової сесії НМТ можуть самостійно дізнатися логін і пароль для входу на інформаційну сторінку учасника.

Особам, які створили реєстраційні картки в додатковий період реєстрації і надіслали комплект документів до відповідного регіонального центру, потрібно скористатися спеціальним сервісом «Отримання доступу до Інформаційної сторінки учасника ЗНО-2022/НМТ-2022».

Для отримання логіна і пароля достатньо перейти за посиланням і коректно заповнити поля форми. Зверніть увагу, що паспорт ID-картка не містить серії, тому це поле залишиться порожнім.

Інформаційна сторінка – важливий канал комунікації з Українським центром оцінювання якості освіти. Саме тут із 8 до 18 липня учасникам потрібно підтвердити участь у додатковій сесії тестування і вибрати із запропонованого переліку населений пункт для проходження додаткової сесії НМТ, а вже протягом 1–10 серпня надати остаточну інформацію про бажання скласти тестування у обраному місці. 

Для успішної реєстрації в додатковий період, окрім створення реєстраційної картки за допомогою сервісу «Зареєструватися», потрібно обов’язково надіслати комплект документів до відповідного регіонального центру. Учасники, які до 27 червня не надішлють комплектів реєстраційних документів на електронну адресу, зазначену в реєстраційному повідомленні, не матимуть змоги взяти участь у НМТ. 

Нагадаємо, понад 124 тисячі потенційних учасників НМТ остаточновизначилися з місцем складання тестування.

Перейти до вмісту