Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Карлівці встановили новий тариф на проїзд у громадському транспорті

У Карлівці встановили новий тариф на послуги з перевезення пасажирів міським транспортом загального користування в розмірі 10 грн.

Про це повідомили у Карлівській міській раді.

Відповідне рішення ухвалили 1 липня на засіданні виконавчого комітету міської ради.

“Зважаючи на значне зростання цін на паливно-мастильні матеріали та запасні частини, надання послуг з перевезення пасажирів стало надзбитковою діяльністю Карлівського ВУЖКГ. Постало питання припинити перевезення пасажирів взагалі чи переглянути діючі тарифи. Тож, зважаючи на думку громадськості, заслухавши інформацію головного економіста Карлівського ВУЖКГ Наталії Зубко, члени виконавчого комітету встановили новий тариф на послуги з перевезення пасажирів міським автотранспортом загального користування в розмірі 10 грн”, – йдеться у повідомленні.

Також узгодили статут громадського формування з охорони громадського порядку “Громадська охорона порядку Карлівщини” в новій редакції, встановили термін поливного сезону для мешканців приватного сектору з 1 травня по 31 серпня включно. Також розглянули питання, що стосувались захисту прав дітей.

Члени виконавчого комітету прийняли рішення про присвоєння поштової адреси житловому будинку за зверненням фізичної особи та надання дозволу ЖБК “Мрія” на порушення об’єкту благоустрою з умовою відновити порушений об’єкт.

Також було затверджено посадові інструкції спеціалістів міської ради, в зв’язку із внесенням змін в структуру та штатний розпис виконавчого комітету Карлівської міської ради.

Фото: ілюстративне

Перейти до вмісту