Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

На Полтавщині попрощалися з полеглим воїном Сергієм Мартиновим

10 серпня у Семенівській громаді прощалися з земляком, українським захисником Сергієм Мартиновим.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Семенівської селищної ради.

Воїн загинув 6 серпня. Виконуючи бойове завдання в районі населеного пункту Велика Новосілка Донецької області, був тяжко поранений. За його життя боролися лікарі Дніпропетровської обласної клінічної лікарні ім. І.І. Мечникова, але, на жаль, поранення виявились не сумісні з життям.

Попрощатися з Героєм прийшли його односельці, священнослужителі, військовослужбовці, керівництво громади, побратими, однокласники, друзі. Стоячи на колінах, хвилиною мовчання вшанували воїна, який захищав незалежність України. Сергія Мартинова поховали у рідному селі Василівка.

У чоловіка залишились мама та дружина.

Довідково. Сергій Дмитрович Мартинов народився 27 лютого 1986 року в селі Василівка. Закінчив місцеву школу, отримав атестат про загальну середню освіту, відвідував також Василівську філію Семенівської музичної школи. Згодом навчався у Харківському музичному фаховому коледжі імені Лятошинського. Після закінчення працював на Глобинському м’ясокомбінаті. 24 квітня 2022 року був мобілізований. Сергій до останнього подиху залишився вірним військовій присязі й відданим українському народу та державним інтересам. Сергій Мартинов навіки залишиться у нашій пам’яті захисником миру й волі нашої Батьківщини! Схиляємо голови перед подвигом нашого земляка.

Нагадаємо, у Зіньківській громаді провели в останню дорогу командира протитанкового відділення взводу вогневої підтримки 1 десантно-штурмової роти, молодшого сержанта, жителя с. Бірки Сергія Чирку .

Фото: фейсбук

Перейти до вмісту