Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Миргородській громаді місцевим виробникам запропонували варіанти підтримки та популяризації продукції, – міськрада

На зустрічі представників міської влади та місцевих виробників продуктів харчування йшлося про розширення співробітництва сторін та популяризації місцевих товарів.

Про це повідомили у Миргородській міській раді.

“На тлі військової агресії саме місцеві підприємства та підприємці забезпечили продовольчий фронт, наповнюючи торгівельні мережі та невеликі магазини основними продовольчими товарами. Тож, під час спілкування було запропоновано керівникам та представникам підприємств-виробників варіанти підтримки та популяризації їхньої продукції”, – йдеться у повідомленні.

У міськраді також зазначили, що такими можуть бути ярмарки місцевих товаровиробників чи надання в оренду приміщень комунальної власності для здійснення торгівлі місцевими товарами.

За словами заступниці міського голови Наталії Молочко, наразі вектор співпраці між владою і бізнесом спрямований на розширення асортименту миргородської продукції у торговельній мережі громади. А дієве співробітництво надасть змогу жителям громади купувати продукти харчування за нижчими цінами, сприятиме розвитку підприємництва та сфери надання послуг Миргородської громади.

Фото: міськрада

Перейти до вмісту