Ви тут:
PROвсе Суспільство Україна 

В Україні запустили видавництво винятково електронних книжок

Видаватимуть, зокрема, книжки про підприємництво, бізнес, соціальну взаємодію, психологію.

Про це повідомляє видавництво Olean.

Співзасновницями є випускниці кафедри «Видавничої справи та редагування» Київської політехніки, фахівчині з 10-літнім досвідом у комунікаціях – Олена Новіцька та Анна Свиридюк.

«Ми поставили перед собою місію – зробити українську книгу доступною у будь-якій частині світу. Наше покликання видавати найактуальніші книжкові новинки зі всього світу українською мовою. Для цього наша команда досліджує ринки Іспанії, Франції, Мексики, Китаю та інших країн світу в пошуках нових тем і авторів», – говорить Олена Новіцька.

Умовно тематику видавництва можна розділити на два боки: підприємництво, бізнес, а також прикладні видання, що включають у себе теми соціальної взаємодії та психології, архітектури й нерухомості, освіти та культури тощо. 

«Наша стратегічна мета складна, вона полягає у зміні культури споживання та сприйняття електронних книг. Адже видання ліцензованих е-книг – це складний процес, що займає часові та фінансові ресурси», – розповідає Анна Свиридюк.

«Ми помітили, що на українському ринку переважають переклади ділової літератури з англійської мови, а от іспанські, мексиканські, польські, французькі, китайські автори, на нашу думку, несправедливо обділені увагою», – пояснюють у видавництві.

Перейти до вмісту