Розмір тексту

«Полтавщина плюс» № 22

Вже в друге на обкладинці нашої газети Олександр Хижняк

І це цілком справедливо. Чи ви знаєте полтавця, який би за останні кілька місяців здобув більше яскравих перемог? А ще в свіжому номері газети ви можете прочитати про наступне.

  • А ви знаєте, що існує така нагорода «заслужений батько України»? Таким званням нагородив першого в житті тренера чемпіон Європи й світу Олександр Хижняк. А чемпіонська формула від Хижняка виглядає дуже просто: їж-спи-тренуйся. Але насправді все набагато глибше та цікавіше. «Полтавщина плюс» підготувала ексклюзивне інтерв’ю із полтавським боксером-вундеркіндом, з якого ви довідаєтеся про чемпіонські секрети у житті та спорті 22-річного чемпіона.
  • Топовий матеріал свіжого, 22-го номера газети «Полтавщина плюс» у статті Владислава Власенка на 18 сторінці.
  • Малеча у дитячих садках Полтави золотої картоплі не отримає. Після публікацій у виданні «Полтавщина» міська влада раптово скасувала перемогу ФОП Сергієнка на тендері із придбання 110 тонн картоплі. Підприємець пропонував міському управлінню освіти придбати у нього овочі за ціною вдвічі вищою за ринкову. Тепер тендерний комітет буде шукати нового постачальника. Але й ФОП Сергієнко, схоже, у накладі не залишиться — не вийшло із картоплею, спробує із капустою. Підприємець виграв тендер на постачання капусти у дитсадки. І за традицією, його пропозиція була найдорожчою. Дарина Синицька детально описує дивні тендери від міської влади на 2-й сторінці газети.
  • В Україні восени традиційно стартує новий політичний сезон — відкрилася сесія Верховної Ради України. У перервах між виставами для народу парламентарі встигають працювати. Про те, які важливі законопроекти вже проголосовані, а які знаходяться на розгляді у Верховній Раді, розповідає Олександр Перов у матеріалі на 3-й шпальті.
  • Виявляється, у Росії можна влаштовувати стихійні мітинги і не бути заарештованим. Але тільки за умов: а) якщо ти чеченець, б) якщо ти протестуєш проти тероризму (ви тільки вдумайтеся, як цинічно і кумедно це гасло звучить із вуст Кадирова) у М’янмі. Зіткнення мусульманської меншини із урядовими військами у цій країні не лише викликали геополітичне загострення в регіоні, але й привели до неспокою в Росії. І ледь не пересварили «вірного піхотинця Путіна» Рамзана Кадирова зі своїм начальником. Анастасія Верітова описує цю ситуацію у статті на 4-й сторінці.
  • А ви чули про валюту, яку вирощують на фермах? Таємнича кріптовалюта «біткоїни» зараз б’є фінансові рекорди, а в Україні з’явилися перші термінали, де можна обміняти віртуальні біткоїни на реальні гривні. «Полтавщина плюс» підготувала статтю про загадкову криптовалюту, із якої ви дізнаєтеся про те, як добувають валюту, як працюють віртуальні гроші, яку вони мають цінність і де ними можна розплатитися. Читайте на 6-й шпальті газети.
  • Українці, що не кажи, народ вигадливий. Щоб не сплачувати дороге мито на імпортне авто, найбільш розумні та спритні вигадали цілу схему. Ввозиш з-за кордону імпортний автомобіль, реєструєш його на закордонну фірму чи організацію і на здоров’я користуєшся без сплати жодних мит та податків. У народі цих умільців називають «євробляхерами». Нещодавно вони провели гучну акцію. Чого вимагають і проти чого протестують, розбиралася Віта Шафорост. Її стаття на 7-й сторінці.
  • Центральний розворот «Полтавщини плюс» — продовження публікації-знайомства із полтавськими нардепами-мажоритарниками. Ви довідаєтеся про те, що згідно з декларацією, найбіднішим депутатом на Полтавщині виявився Андрій Река, про те, що у бізнесмена зі списку Форбс Костянтина Жеваго, якщо вірити декларації, не має навіть власного авто, а дружина нардепа Руслана Богдана, складається враження, почала оптом скуповувати населений пункт на Київщині. Стаття Євгена Лопушинського, присвячена статкам нардепів та їхній активності у стінах Парламенту, на 8-й сторінці газети.

«Полтавщина плюс» пише про всі новини у одній газеті. Тут ви можете прочитати про те, що диво-ректор Онищенко здобув 96% підтримки на виборах, що міська влада витратить на контейнери для сміття 3 мільйони гривень, що поки в Україні латають дірки на дорогах, деякі держави будуть автошляхи із пластику та на сонячних панелях, та про інші цікаві теми.

Придбати газету можна у реалізаторів друкованої продукції у Полтаві (орієнтовно на 50 торгових точок) та у будь якому відділені «Укрпошти».

З 7 вересня стартувала передплатна кампанія на 2018 рік. Рекомендуємо Вам передплатити газету «Полтавщина плюс».

Зробити це можна у найбільш зручний для вас спосіб:

  1. Заповнити форму за посиланням. Після цього наш співробітник зателефонує вам і ви домовитесь про спосіб оплати.
  2. Зателефонувати на один з телефонних номерів: Vodafone: 050 304-09-54, Київстар: 098 306-00-77, та замовити передплату.
  3. Завітати у відділення «Укрпошти» та здійснити передплату.

Вартість передплати:

  • 1 місяць — 24,40 грн — індекс 60124
  • 6 місяців — 148,00 грн — індекс 60128
  • рік — 279,00 грн — індекс 60129

Залишити відгуки, висловити свою думку щодо наших публікацій Ви зможете й на нашій сторінці у Facebook.

Висловлюємо надію, що наша газета вам цікава та корисна.

Засновник газети «Полтавщина плюс» Борис ЛОЗОВСЬКИЙ

На правах реклами

Читайте також:

Останні новини

Полтавщина:

Наш e-mail:

Телефони редакції: (095) 794-29-25 (098) 385-07-22

Реклама на сайті: (095) 750-18-53

Запропонувати тему