Розмір тексту

У Полтаві водія нелегальної маршрутки оштрафували за керування у нетверезому стані без документів

14 лютого Октябрський районний суд Полтави оштрафував на 10 тис. 200 грн Андрія Дзюбу, водія пасажирської маршрутки «Рута». Його також позбавили на рік прав на керування автотранспортом.

14 грудня торік по вул. Великотирнівській близько 14-ї години в Полтаві Андрія Дзюбу зупинила патрульна поліція. Він перевозив пасажирів на маршрутці «Рута» у нетверезому стані, порушував правила дорожнього руху. Вміст алкоголю в його крові перевищував допустиму норму в 7 разів.

Водій почав висаджувати пасажирів, нервував під час розмови з поліцейськими. Drager зафіксував 1,33 проміле. Правоохоронці встановили, що Дзюба не вперше сідає за кермо п’яним і був раніше позбавлений прав керування, має тимчасове обмеження на водіння.

«Руту» поліція забрала на штрафмайданчик. Маршрутка належить перевізнику Галині Залізняк (ПП «Еталон ПасСервіс»). Її транспорт вже тривалий час незаконно працює на маршрутах Полтави.

«Руту» було евакуйовано на майданчик тимчасового затримання транспортних засобів

Нагадаємо, міська влада Полтави ще у 2018 році визнала, що не може «побороти» нелегальні маршрутки Галини Залізняк.

З Єдиного дерджреєстру судових рішень відомо, що Андрій Дзюба 9 грудня 2013-го керував автомобілем у нетверезому стані, 21 листопада 2016 року — їздив п’яним на мотоциклі, 18 листопада торік керував у стані сп’яніння вантажною газеллю без документів, їх у нього відібрали за попередні порушення. 14 грудня 2019-го він нетверезим сів за кермо маршрутки і возив містом пасажирів.

Нагадаємо, 10 тисяч гривень штрафу отримав водій Олексій Мельник, який возив пасажирів під дією наркотиків у Полтаві.

Олена ЛУЦЕНКО, «Полтавщина»

Останні новини

Полтавщина:

Наш e-mail:

Телефони редакції: (095) 794-29-25 (098) 385-07-22

Реклама на сайті: (095) 750-18-53

Запропонувати тему