Розмір тексту

10 вулиць у Патлаївці залишились без газу через аварію на газопроводі

Сьогодні через аварію на газопроводі без газопостачання до житлових будинків у селі Патлаївка Полтавського району опинились вул. Ватутіна, пров. Гагаріна, вул. Гагаріна, вул. Газовиків, вул. Шевченка, вул. Садова, вул. Лугова, вул. Квітуча, вул. Зарічна.

— 25 лютого працівники «Полтавагазу» виявили механічне пошкодження розподільчого газопроводу та припинили газопостачання для усунення аварійної ситуації і проведення ремонтних робіт, — повідомляє пресслужба товариства «Полтавагаз».

Про це офіційним листом повідомили Полтавську районну державну адміністрацію, Сем’янівську сільську раду та Головне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Полтавській області.

— Відновлення розподілу природного газу відбудеться після проведення ремонтних робіт. Пуск газу кожному споживачу здійснять після надання доступу фахівців газової служби до будинків, — говорять у пресслужбі. — Про дату і час відновлення подачі газу жителів Патлаївки заздалегідь повідомлять.

За інформацією можна звернутись до служби експлуатації внутрішньобудинкових газових мереж та обладнання АТ «Полтавагаз» за адресою: м.Полтава, вул. О.Гончара,2 або за телефонами: 50-14-07, 50-19-13 чи в Кол-центр, тел.: 0-800-508-104.

Олена ЛУЦЕНКО, «Полтавщина»

Останні новини

Полтавщина:

Наш e-mail:

Телефони редакції: (095) 794-29-25 (098) 385-07-22

Реклама на сайті: (095) 750-18-53

Запропонувати тему