Розмір тексту

Як доїхати на фестиваль «Вільне небо» з Полтави

Моменти фестивалю «Вільне небо-2016»
Моменти фестивалю «Вільне небо-2016» | Фото: adm.dp.gov.ua

У День Незалежності України, 24 серпня, полтавці зможуть долучитися до масштабного святкування на авіа фестивалі неподалік Дніпра. Трансфер на фестиваль «Вільне небо» організовує туристичний клуб InGreen, завдяки якому кілька десятків полтавців вже побували на святкуванні у Дніпрі минулого року та отримали море позитивних емоцій від дійства.

Нагадаймо, минулого року Дніпропетровщина вперше відзначила День незалежності України неформально — не лише на землі, а й у небі. Тоді грандіозний фестиваль від ДніпроОДА зібрав понад 10 тисяч людей. Головною родзинкою фестивалю стало масштабне авіа-шоу, до якого долучилися віртуозні пілоти та парашутисти. Пілоти здіймалися вгору на ультра-легких, реактивних, спортивних літаках та вертольотах. Майстри виконували фігури простого та складного пілотажу, а насамкінець розмалювали небо синьо-жовтими кольорами. Крім того, гостям свята подарували й екстремальне спортивне шоу: скейти, ролики, велобайки та захоплюючі піруети на гірках.

Прыжок парашютистов на фестивале «Вільне небо» в День независимости Украины 2016 в Днепре

Цьогоріч свято обіцяє бути ще насиченішим. Опівдні 24 серпня в небі над Майським аеродромом розгорнеться масштабне авіа шоу за участю двох десятків літаків та вертольотів з різних куточків країни. Підкорити небо зможуть і глядачі, відчайдухи у супроводі інструкторів зможуть прокататися на літаку та стрибнути з парашутом. На авіафестиваль завітають і українські музичні колективи: «Ангажемент на вівторок», «Trill» «Selfy» та «Скрябін». Відвідати фестиваль зможе кожен бажаючий, вхід — вільний.

Бажаючі поїхати на фестиваль з Полтави, повинні подати заявку на участь на сайті організаторів.

Глаша ЗЕЛЕНА

Партнерський проект
Таємнича Полтава

Редактор проекту:
Ольга Влох

90

Полтавщина:

Наш e-mail:

Телефони редакції: (095) 794-29-25 (098) 385-07-22

Реклама на сайті: (095) 750-18-53

Запропонувати тему