Розмір тексту

ДТЕК Нафтогаз пропонує додаткові пільги для випускників ВНЗ

У ДТЕК Нафтогаз стартував проєкт «Підйомні для випускників ВНЗ». Згідно з цією програмою випускники вищих навчальних закладів, для яких ДТЕК Нафтогаз є першим місцем роботи, та які працевлаштувалися в компанію не пізніше 12 місяців після здобуття освіти, отримають одноразове грошове заохочення.

Програма «Підйомні для випускників ВНЗ» поширюється на випускників, для яких ДТЕК Нафтогаз — перше місце роботи після закінчення вишу, які мають диплом не нижче рівня бакалавра та працюють за фахом. Ще одна обов’язкова умова — успішне проходження випробувального терміну та відсутність доган. Винагороду виплачують двома частинами — через три та шість місяців після працевлаштування. Так, 2020 року заохочення одержали вже шестеро працівників.

Керівниця відділу з управління персоналом ДТЕК Нафтогаз Ольга Коновалова пояснює, що велику роль для компанії відіграє співпраця з профільними вишами:

— Для досягнення енергонезалежності України вкрай необхідно підвищувати у молоді інтерес до професії газовидобувника та побудови кар’єри у нафтогазовій галузі. Велику роль у цьому відіграє співпраця компаній із профільними вищими навчальними закладами та підтримка випускників. ДТЕК Нафтогаз забезпечує розвиток молодих спеціалістів, надає можливість отримати досвід роботи з сучасним обладнанням і новітніми технологіями, постійно підвищувати свій професійний рівень, а відтепер — пропонує і додаткове матеріальне стимулювання. Це наш внесок у створення сучасної енергонезалежної України.

Нагадаємо, нещодавно ДТЕК Нафтогаз підписав меморандум про співпрацю в сфері дуальної освіти з Національним університетом «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», включно з його структурним підрозділом — Полтавським коледжем нафти і газу, й Івано-Франківським національним технічним університетом нафти і газу. У рамках проєкту студенти поєднуватимуть навчання з роботою на виробничих об’єктах ДТЕК Нафтогаз, доповнюватимуть теоретичні знання практичним досвідом.

Довідково. ДТЕК Нафтогаз — найбільша приватна газовидобувна компанія в Україні. 2019 року видобуто 1,66 млрд кубометрів природного газу, що є історичним рекордом серед приватних газовидобувних компаній галузі. З 2013 року ДТЕК Нафтогаз збільшив видобуток газу більш ніж у 3 рази, продемонструвавши стрімку динаміку розвитку у газовидобувному секторі країни.

2018 року капітальні вкладення ДТЕК склали 20 млрд грн, податкові відрахування — 26 млрд грн. У ДТЕК працює 70 тис. працівників. 100% компанії належать SCM Limited. Кінцевим бенефіціаром є Рінат Ахметов.

Катерина ТКАЧЕНКО

Партнерський проект
Газ Полтавщини

Редактор проекту:
Катерина Кролевська

528

Полтавщина:

Наш e-mail:

Телефони редакції: (095) 794-29-25 (098) 385-07-22

Реклама на сайті: (095) 750-18-53

Запропонувати тему