Розмір тексту

Голова Щербанівської ОТГ Ігор Процик: «Дитячі садки нашої громади — кращі у районі»

Завдяки децентралізації Щербанівська громада отримала нові можливості для розвитку. Тут активно відновлюють наявні освітні заклади та будують нові. Адже пріоритет роботи сільської ради — діти та створення для них комфортного середовища для навчання й дозвілля.

У Щербанівській громаді працюють три дитячі садочки. Два з них — у Розсошенцях й один — у Великому Тростянці. Після об’єднання заклади перейшли на баланс сільської ради. Тепер їхню матеріально-технічну базу постійно оновлюють: купують сучасні меблі, модернізують харчоблоки.

Під час карантину садочки відкриті для вихованців, звісно, з дотриманням усіх вимог МОЗ. У заклади закупили засоби індивідуального захисту, дезінфектори, безконтактні термометри.

Голова Щербанівської ОТГ Ігор Процик Голова Щербанівської ОТГ Ігор Процик

— На утримання дитсадків «Яблунька» та «Зірочка» у Розсошенцях спрямовуємо понад 20 млн грн щороку. На дошкільний заклад «Колосок» у Великому Тростянці витрачаємо трохи менше. Не шкодуємо коштів на малечу, адже вона — наше майбутнє, — говорить голова Щербанівської ОТГ Ігор Процик.

У мікрорайоні Садовий збудували новий дитсадок У мікрорайоні Садовий збудували новий дитсадок

У дитсадку «Яблунька» облаштували басейн У дитсадку «Яблунька» облаштували басейн

У дитсадку «Колосок» оновили харчоблок У дитсадку «Колосок» оновили харчоблок

У мікрорайоні Садовий у Розсошенцях мешкає багато молодих родин із дітьми. 2019 року для них збудували сучасний дитсадок із басейном.

— «Яблунька» — результат співпраці Комбінату виробничих підприємств і сільської ради згідно з договором пайової участі. Пишаємося, що у Щербанівській ОТГ — один із кращих і новітніх дошкільних закладів району, — зазначає Ігор Степанович.

У громаді збудують іще один дитячий садочок. Для цього сільська рада уже виділила земельну ділянку. Керівництво ОТГ сподівається, що «Полтавський домобудівельний комбінат» виконає свої зобов’язання та зведе дошкільний заклад на 120 місць впродовж кількох років. Адже населення тут збільшується, тож дитсадки необхідні.

Пресслужба Щербанівської ОТГ

Партнерський проект

Полтавщина:

Наш e-mail:

Телефони редакції: (095) 794-29-25 (098) 385-07-22

Реклама на сайті: (095) 750-18-53

Запропонувати тему