ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

14:45 30.07


"Вабі Сабі" зміцнює лідерство: підсумки 5-ї гри сезону

П'яту гру сезону інтелектуального шоу, яке проводиться в обласному центрі під егідою нашого інтернет-видання, знову виграв одноосібний лідер у загальному заліку - "Вабі Сабі".

У гостинному та затишному клубі "Подіум" цього разу зібралися 15 команд, які відповідали, як завжди, на 36 запитань. Команда, яка лідирує в сезоні, знову виявилася найкращою в турі. "Вабі Сабі" на проміжному фініші закономірно перші, а Юлія Деркач удруге в сезоні отримала приз кращого гравця туру.

Переможці та призери туру отримали в подарунок книги, а "Вабі Сабі" - ще й сувеніри на згадку і традиційну пляшку шампанського від організаторів. 

Нагадаємо, що стартову гру сезону виграла команда "Вабі Сабі", другу гру - "Генератор", третю - БТВ та "Вабі Сабі", а четверту - "Вабі Сабі" у тандемі з "Лось Барбудос".

За традицією, нашим читачам у якості розминки пропонуємо відповісти на одне з ігрових запитань туру:

Гого Станеско належав до групи ромів, які займалися ремеслами, але на Соловках його призначили керівником. Незадовго до смерті Станеско закликав колег підбадьорювати людей. Станеско порівнюють з британцем, який прожив 33 роки та керував… Чим?

Відповідь: Оркестром "Титаніка".

Є стереотип — всі роми гарно співають та є музиками, але це не так. У Станеско не було жодної музичної освіти, але на Соловках його призначили керівником оркестру. Самого Станеско за його поведінку порівнюють с Уоллесом Хартлі – скрипалем та керівником оркестру "Титаніка".

ЩДК, проєкт, інтелект, дозвілля

За темою:

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.