ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

17:30 03.08


Згвалтування дівчинки: затримали полтавського фотографа

Правоохоронці затримали відомого фотографа з Полтави. Він, за версією прокуратури, зґвалтував неповнолітню 9-річну дівчинку з Сумського району.

Про це повідомляє пресслужба Сумської місцевої прокуратури.

 

1 серпня до поліції звернулась жителька Сумського району, яка повідомила, що її 9-річна донька зустрічалась із дорослим чоловіком, який вчиняв дії сексуального характеру щодо неї.

Дівчинка познайомилась з чоловіком у соцмережі. Декілька днів вони переписувались, а потім домовилися про зустріч. При цьому чоловік наполягав, щоб дівчинка нічого не розповідала батькам.

“31 липня чоловік приїхав за дівчиною на власному авто і пообіцяв звозити в кафе Макдональс, однак відвіз її на орендовану квартиру, де вчиняв з нею дії сексуального характеру, які можна кваліфікувати як зґвалтування”, - йдеться у повідомленні.

Підозрюваний продовжив писати дівчині, домовляючись про наступну зустріч, на яку він просив привести подружку. Ця переписка вже відбувалась під контролем правоохоронців, які встановили особу чоловіка та 2 серпня затримали його в сусідній області.

Встановлено, що чоловік проживає на Полтавщині, йому 31 рік.

І він — відомий фотограф.

Його затримали відповідно до порядку ст. 208 КПК України, вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Водночас перевіряється його причетність до аналогічних злочинів.

Затриманому 3 серпня 2020 року погоджено повідомлення про підозру за ч. 2 ст. 156 (розбещення малолітньої) та ч. 4 ст. 152 (вчинення дій сексуального характеру, пов’язаних із проникненням в тіло іншої особи) КК України.

За скоєне йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

згвалтування, дівчинка, фотограф, педофілія

За темою:

  • Унаслідок вибуху саморобного вибухового пристрою травмувався хлопець
  • На іпотерапію дітей у Полтаві планують виділити майже мільйон гривень
  • Правоохоронці цілу ніч шукали зниклу 11-річну полтавку
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.