• Головна
  • Полтавці мітингували проти забудови кінотеатру Котляревського
20:22, 21 квітня 2017 р.

Полтавці мітингували проти забудови кінотеатру Котляревського

Увечері п'ятниці в Полтаві відбувся черговий мітинг біля історичної будівлі кінотеатру Котляревського. "Штаб супротиву"  виніс "останнє попередження" забудовнику "круглої площі" у центрі міста.

Полтавці мітингували проти забудови кінотеатру Котляревського, фото-1

Мітингувальники нагадали, як  пролилася кров у протистоянні за арку "газетного ряду", і вони не хочуть такого ж повторення в боротьбі проти спорудження незаконних забудов у Полтаві.

Зокрема, полтавці вимагають від міської влади рахуватися з думкою містян, хочуть контролю за кожною забудовою та введення мораторію на будівництво МАФів, щоб припинити перетворювати місто на "великий базар".

Активісти запалили фаєри та зруйнували пластикову огорожу незаконної забудови, заявивши, що таким чином виконали припис інспектора Державної архітектурно-будівельної інспекції.

Полтавці мітингували проти забудови кінотеатру Котляревського, фото-2

Нагадаємо, у забудовника біля кінотеатру Котляревького (вул. Соборності, 31) відсутні дозволи з Міністерства культури та ДАБІ. Йому був винесений припис про припинення будівництва, поліція замовила експертизу обєкту в Харківському НДІ судових експертиз ім. Бокаріуса, проте будівельні роботи все одно тривають.

Вирогідно, що цим забудовником є ТОВ "Стар-найт", один із орендарів історичної споруди на Соборності, 31.

Полтавці мітингували проти забудови кінотеатру Котляревського, фото-3
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#МАФ #Котляревського #протест #Соборності #31 #Стар-найт
Оголошення
live comments feed...