• Головна
  • Полтавська обласна рада закупила гіробордів на півмільйона гривень (ВІДЕО)
10:50, 2 квітня 2018 р.

Полтавська обласна рада закупила гіробордів на півмільйона гривень (ВІДЕО)

Про закупівлю 50-ти вуличних електричних транспортних засобів повідомив на своїй сторінці у «Фейсбук» голова облради Олександр Біленький.

«Згідно розпорядження облради від 01.04.2018 року проведено тендер на закупівлю 50 гіробордів.Працівники вже отримали перші засоби для пересування. Орієнтовна вартість понад 10 тисяч гривень», - написав на своїй сторінці голова обласної ради.

На підтвердження Олександр Біленький додав відео руху на гіробордах коридорами облради.

Оскільки новина зявилася на сторінці 1 квітня, то скоріш за все Олександр Біленький таким чином просто пожартував. Хоча у коментарях під дописом зявилися далеко не жартівливі дописи полтавців.

Ігор Любченко Ви б краще дороги робили

Ігор ЛюбченкоА ще краще хворим дітям ці гроші дали , щоб вони жити могли

Галина БарганЛЮДИ ДОБРЫЕ ОНИ ТАМ МЕШКИ С КАМНЯМИ ТАСКАЮТ. ЛУЧЩЕ ЭТИ ДЕНЬГИ ОТДАЛИ БОЛЬНЫМ ДЕТЯМ.СЕБЕ ОБЛЕГЧАЮТ ЖИЗНЬ А НАС ЗАДАВЛЯТ ПОЛНОСТЬЮ.ТАРИФАМИ НА ГАЗ И НА СВЕТ.

Оксана ШаповаловаКраще б дороги зробили.

Вячеслав Василюк Мудаки

Лена КармазинаНожками лень ходить?

При цьому одна із коментаторів написала, що жарти-жартами, але гіроскутери справді зявилися у представників обласної влади. Щоправда, не у облради, а в ОДА.

OlgaStenkoсмішно? так. Цікавий і дотепний, як на мене, жарт)))
Але мені ще смішніше - днями в ОДА їхала в ліфті зі співробітницею обласної адміністрації, яка тримала в руках таку штуку)) причому, гіроборд несамовито пііікав, а дівчина сказала, що тільки отримала його, ще не знає, як з ним поводитися))))

Для довідки. Гіроскутер (гіроборд) — вуличний електричний транспортний засіб, що складається з горизонтальної планки з двома колесами з боків. Використовує електродвигуни, що живляться від електроакумуляторів, і ряд гіроскопічних датчиків для самобалансування і підтримки горизонтального положення планки для ніг.

Володимир Паршевлюк

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#гіроборди #БіленькийОлександр #облрада #гроші
Оголошення
live comments feed...