• Головна
  • Велосипедом на мотобол у Мачухи: як провести вихідні не на картоплі
12:40, 26 серпня 2018 р.
Надійне джерело

Велосипедом на мотобол у Мачухи: як провести вихідні не на картоплі

Велосипедом на мотобол у Мачухи: як провести вихідні не на картоплі

Полтавським веломандрівникам не сидиться на місці ніколи. Ну а три вихідних дні – прекрасний привід влаштувати цікаву подорож: щоб і відпочити душею, і дати м’язам роботу, і дізнатися чогось нового. Та й День Незалежності сам собою привід єднатися, збиратися разом і пізнавати рідну Україну.

Велосипедом на мотобол у Мачухи: як провести вихідні не на картоплі   , фото-1

«ВелоПолтава» розвиває і підтримує велорух не тільки у нашому місті, а по всій Полтавській області. Цими днями ми брали активну участь в організації велопрбігів у Кременчуці, В. Тростянці, Гадячі, Градизьку та інших містах. Ну а от на 25 серпня ми запропонували всім велолюбителям долучитися до святкового велопробігу селами та містечками Мачухівської громади. Ідею підтримали більше 30 людей», - каже голова правління ГО «ВелоПолтава» Валерій Нурумов.

Велосипедом на мотобол у Мачухи: як провести вихідні не на картоплі   , фото-2

День 25 серпня видався досить спекотним, тому їхати з Полтави до Мачух було невеличким випробуванням, особливо для новачків. Старт призначили на 10.30. Хоча, організатори дуже помірковано поставилися до питання безпеки та здоров’я: колону супроводжували машина швидкої та технічної підтримки.

Велосипедом на мотобол у Мачухи: як провести вихідні не на картоплі   , фото-3

Окрім того, на всіх, хто подолає 55 кілометрів маршруту від Полтави до Мачух, через села Мачухівської ОТГ, очікував приємний бонус: вареники за особливим мачухівським рецептом, смачний козацький куліш, насичена культурно-пізнавальна програма та безкоштовні квитки на мотобол.

Велосипедом на мотобол у Мачухи: як провести вихідні не на картоплі   , фото-4

Цього разу грали лідери Чемпіонату України - Дружба (Мачухи) та Восход (Вознесенськ) – календарна гра чемпіонату України. Напередодні ж Дня Незалежності на мотобольному стадіоні у Мачухах відбулася унікальна дружньо-тренувальна гра: мачухівська «Дружба» приймала гостей з Білорусії.

Велосипедом на мотобол у Мачухи: як провести вихідні не на картоплі   , фото-5

«На стадіоні не було де яблуку впасти! Близько 1000 мешканців громади приїхали підтримати своїх та подивитися, на що здатні гості з сусідньої країни. Пристрасті кипіли тут неймовірно», - з захопленням згадують місцеві жителі.

Велосипедом на мотобол у Мачухи: як провести вихідні не на картоплі   , фото-6

Матч закінчився з рахунком 4:2 на користь білорусів.

Полтавські ж веломандрівники повернулися додому з купою вражень та подарунків: у Мачухах їм були щиро раді.

Велосипедом на мотобол у Мачухи: як провести вихідні не на картоплі   , фото-7

«Прекрасним видався похід вихідного дня. Люблю, коли в одній покатеньці поєднані й музеї, й концерти, й екскурсія, й спорт. Це тренує й м»язи, й мозок, і душу. Після цього почуваєш себе прекрасно!», - ділиться Ольга.

Велосипедом на мотобол у Мачухи: як провести вихідні не на картоплі   , фото-8

Велосипедний сезон ще не скінчено. За умови теплої осені «ВелоПолтава» обіцяє ще безліч неймовірних дружніх мандрівок. Поспішайте долучитися!

Ольга Мороховська

фото – Юрій Репало

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#мотоболумачухах #велополтава #веломандрівка #туризм
Оголошення
live comments feed...