• Головна
  • Афіша Полтави. Куди піти на найближчих вихідних?
09:30, 15 лютого 2020 р.
Надійне джерело

Афіша Полтави. Куди піти на найближчих вихідних?

Афіша Полтави. Куди піти на найближчих вихідних?

15 лютого:

1. До дня всіх закоханих о 19:00 в палаці дозвілля «Листопад» виступить театр Тіней «Teulis.

2. О 19:00 до 22:00 щоп'ятниці та щосуботи у ресторані “Atmosphere” для гостей звучить неймовірно чарівна жива музика.

Замовлення столиків за телефоном - +38 (067) 531-43-93.

3. О 18:00 у Полтавському обласному музично-драматичному театрі ім. Н. В. Гоголя пройде концерт класичної музики від полтавського академічного симфонічного оркестру.

“- У 2020 році весь світ відзначає 250-ти річчя від дня народження геніального Людвига ван Бетховена. Ми також не могли пропустити цю дату. То ж, готуємо для вас концерт для скрипки, віолончелі та фортепіано (солісти з Європи, серед яких улюбленець полтавської публіки - Антон Скакун) та симфонію № 5, - зазначають у анонсі.”

Квитки можна придбати в касі театру та за телефоном - 066-558-21-18.

Ціна від 80 грн. до 180 грн.

16 лютого:

1. О 18:00 у Полтавському обласному музично-драматичному театрі ім. Н. В. Гоголя відбудеться показ прем’єрної вистави – комедії на 2 дії «Виконувач бажань».

Богдан і Марина жили звичним подружнім життя – робота, дім, сварки, примирення. Але одного дня у їхні двері постукав… представник фірми "Фігреалізейшн", яка пропонує чуда техніки. Але замість техніки подружжя отримує інший бонус – здійснення бажання. Та інколи люди просто не уявляють наслідки своїх бажань! Подумавши, як же важко кожному в їхній подружні парі, Богдан і Марина, з опалу, забажали один другому побути в шкурі свого партнера по життю. Ох, як же важко їм буде пожинати плоди невчасно вимовлених у голос потаємних прагнень, адже поруч з ними опинився не хто інший як виконувач бажань! Що з цього вийшло – дивіться у новій комедії гоголівців "Виконувач бажань", - обіцяють у анонсі.”

2. О 19:00 у Палаці дозвілля Листопад пройде концерт гурту "ДахаБраха".

"ДахаБраха" – нове слово в історії світової музики. Проект, який не має у світі аналогів за силою ідеї. Який резонансно репрезентує Україну за кордоном. Сьогодні в їх активі налічується величезна кількість інструментів: басові барабани, перкусія, флейта, фортепіано, віолончель, джембе, акордеон, бугай, укулеле, губна гармоніка, кахон, дарбука, табла, діджеріду. І справляються із цим всім лише чотири пари рук. Три дівчини і хлопець видають вражаюче потужний етно-хаус.

Водночас їхні пісні є покликом предків, небувалим за силою і драйвом, вони складні, мають багато прихованих сенсів. І слухачі з неприхованим задоволенням підтверджують це. Синтез пісенної творчості різних народів світу видає унікальне явище. А в сумі з тонко підібраними харизматичними образами це створює неповторне дійство.

Гурт готує наприкинцi цього року грандiозне live-шоу. Пiд час останнiх виступiв стало зрозуміло, що ДахаБраха стає трохи тiснувато в залах, де вони звикли грати. Виступ 6 грудня вiдбудеться вже у київському Палацi Спорту. А у лютому група вирушить в тур по Україні.

Вартість квитка від 190 гривень.

3. З 7 лютого до 1 березня 2020 у Галереї мистецтв ім. Миколи Ярошенка триватиме виставка живопису Олени Зозулі “У пошуках власної ідентичності”.

4. Останній день у Галереї мистецтв ім. Миколи Ярошенка триває виставка "Різдво в моєму серці".

Юрій Панкевич – володар техніки виготовлення гобеленів, різьбяр, його різьцю належить виготовлення кіотів, іконостасів, оздоблення ікон. Нині працює в галузі сакрального мистецтва, співавтор іконостасу дзвіниці Свято-Успенського собору та Покровської церкви Полтави. Лауреат єпархіальної премії імені преподобного Паїсія Величковського у номінації "Мистецтво".

Раніше ми писали Мрійте обережно – Полтавський театр імені Гоголя презентує комедію «Виконувач бажань»

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Афіша #заходи #розваги #вихідні
Оголошення
live comments feed...