• Головна
  • У Полтаві містяни голосують за створення притулку для бездомних тварин
18:00, 17 лютого 2020 р.
Надійне джерело

У Полтаві містяни голосують за створення притулку для бездомних тварин

У Полтаві містяни голосують за створення притулку для бездомних тварин

На сайті Полтавської міської ради минулого тижня з’явилася петиція полтавки Інни Логощук «Будівництво притулку для безхатніх тварин у Полтаві».

«У нашому місті вже багато років існує проблема із бродячими тваринами, деякі з них несуть пряму загрозу життю та здоровю мешканців Полтави. У 2019-му році бездомні собаки до смерті загризли жінку, випадки нападу на людей складно порахувати. Не всі люди після укусу бездомної тварини звертаються за медичною допомогою, тому точне число постраждалих взагалі невідоме. Самі тварини також потребують допомоги – вони голодні та зачасту травмовані. Керівництво міста ще кілька років тому планувало збудувати притулок для бездомних тварин, але, очевидно, фінанси чітко розподіляють лише за «потрібними» проектами, а здоровя громадян та незахищені бездомні тварини залишилися зі своїми проблемами сам на сам. Нашому місту потрібен притулок для тварин як у всіх цивілізованих країнах світу», - пише авторка петиції.

За п’ять днів петиція вже набрала 46 голосів. Нагадаємо, для розгляду на комісії міської ради за петицію впродовж 60 днів мають проголосувати 250 мешканців міста.

Раніше у Полтаві створили петицію за відкриття у місті безкоштовних громадських вбиралень.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Полтава #притулок #петиція #голосування #тварини
Оголошення
live comments feed...