• Головна
  • Не «тітушки» і не «завезені»: з’явилось відео, як автобуси евакуйованих на під’їзді до Нових Санжар обкидають камінням жінки (ВІДЕО)
10:00, 27 лютого 2020 р.
Надійне джерело

Не «тітушки» і не «завезені»: з’явилось відео, як автобуси евакуйованих на під’їзді до Нових Санжар обкидають камінням жінки (ВІДЕО)

Не «тітушки» і не «завезені»: з’явилось відео, як автобуси евакуйованих на під’їзді до Нових Санжар обкидають камінням жінки (ВІДЕО)

26-го лютого новосанжарець Дмитро Трохимчук на своїй сторінці у соціальній мережі «Фейсбук» опублікував фрагмент відео, знятого на мобільний телефон. На відео видно автомобілі поліції та автобуси із евакуйованими із китайського міста Ухань, які переїжджають через залізничний переїзд (скоріш за все, у розташованому за 7 км від Нових Санжар селі Руденківка – Авт.). Біля колій колону зустрічає група людей, яких намагаються відтіснити працівники поліції. У цей час кілька жінок підбирають каміння та починають обкидати автобуси, що проїжджають повз них. Пізніше до них приєднується і один із чоловіків.

У коментарях під відео одні користувачі «Фейсбук» пишуть, що таким чином мешканці Нових Санжар «реабілітовані», адже доведено, що не вони кидали каміння у автобуси. Втім, інші користувачі нагадують, що саме у Нових Санжарах будували барикади, таранили автомобілями колону поліцейських та й каміння кидали також.

Нагадаємо, 20-го лютого на вулиці Нових Санжар вийшли тисячі людей, щоб не впустити у селище "автобуси із коронавірусом". Пізніше вже на під'їзді до санаторію "Нові Санжари" сталися сутички між поліцією та учасниками акції протесту. Внаслідок сутичок травми отримали дев'ять працівників поліції, трьом із них проломили шоломи. Щодо кількох учасників акції протесту відкрили кримінальні провадження.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Нові Санжари #коронавірус #відео #протести #автобуси #каміння
Оголошення
live comments feed...