• Головна
  • У Полтаві заклали капсулу часу
14:00, 29 червня 2020 р.
Надійне джерело

У Полтаві заклали капсулу часу

У Полтаві заклали капсулу часу

Цього року за календарем День молоді припав на 28 червня – День Конституції. Тому на подвійне свято у місті було заплановано безліч культурних та цікавих заходів. На жаль, карантинні обмеження внесли свої корективи. Тому традиційного масового святкування цьогоріч не було.

Окрім онлайн святкування, єдиний захід, який вдалося провести – це урочисте закладання «Капсули часу 2020-2050» у парку культури та відпочинку «Перемога». Це так зване послання від молоді для майбутнього покоління - інформує прес - служба Полтавської міської ради.

Наповнили та заклали історичну капсулу разом секретар Полтавської міської ради Олександр Шамота, голова студентської ради міста Анастасия Голос, авторка послання Олена Охріменко та відомий молодий боксер, почесний громадянин Полтави Олександр Хижняк.

У Полтаві заклали капсулу часу, фото-1

Зокрема, у капсулі на флешці було звернення до молоді, найкращі фотографії про Полтаву 2020 року. І лист, який отримав найбільше прихильних відгуків та отримав найбільше вподобань онлайн.

У Полтаві заклали капсулу часу, фото-2

Також цього дня нагородили переможців бліцконкурсу з розробки дизайну велопарковок у місті. Тож, перше місце посів Ростислав Федотов, друге місце зайняла Єлизавета Хомич та третє місце виборов Василь Реворук.

Читайте також: У Полтаві пройшов перший етап кубку з картингу

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#капсула #захід #місто
Оголошення
live comments feed...