• Головна
  • « Ми реєструємо протоколи , а їх закривають» - поліція про дію заборони на продаж алкоголю вночі
12:00, 5 серпня 2020 р.
Надійне джерело

« Ми реєструємо протоколи , а їх закривають» - поліція про дію заборони на продаж алкоголю вночі

« Ми реєструємо протоколи , а їх закривають» - поліція про дію заборони на продаж алкоголю вночі

У жовтні минулого року в Полтаві набрало чинності рішення щодо заборони продажу алкоголю в нічний час. Згідно з рішенням, у всіх торгівельних закладах Полтави продаж алкогольних напоїв заборонено з 22 по 8 годину.Вже у листопаді, поліція Полтави звітувала: кількість нічних правопорушень після обмеження продажу алкоголю в Полтаві зменшилась втричі . Сьогодні на виконкомі знову слухали звіт поліцейських. Присутніх інформував Заступник начальника Полтавського відділу поліціїГУ НП Микола Загорулько.

Зокрема, він зауважив:

«  - Складено 15 адмінпротоколів щодо порушень. З них -  7 – Шевченківський район, Київський – 5, Подільський – 3.  На даний час у нас іде робота по Київському району. Бо там є магазин «Листопад», по вулиці Велико – Тирнівський. Там постійно безпідставно закривають або скасовують наші протоколи . Виходить ситуація – ми протоколи реєструємо , а їх постійно закриває адміністративна комісія»

На зауваження відреагував секретар міської ради Олександр Шамота, закликав керівників районів належним чином відреагувати на ситуацію:

« - Як ми далі будемо працювати таким чином? Коли поліція складає протоколи, а їх закривають? Як будемо боротися з пиятикою і правопорушеннями? Ми говоримо, що поліція не діє. Але коли вона діє в рамках закону, ми їх не підтримуємо, а закриваємо протоколи?»

Також прозвучали зауваження щодо проведення масових заходів виборчого характеру. І це в той час, коли продовжується адаптивний карантин.

« - Є факт, що дитина захворіла, відвідавши масовий захід. Чому поліція на це не реагує?» - запитав Олександр Шамота

У свою чергу, поліцейські пообіцяли реагувати на масові заходи в рамках чинного законодавства.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#виконком #рішення #порядок денний
Оголошення
live comments feed...