Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

30.06.2022

50 золотих та 6 срібних: у Лубенській громаді вручили медалі випускникам (ФОТО)


Традиційно наприкінці червня вшановуємо найуспішнішу, найталановитішу молодь, яка досягла вагомих успіхів у навчанні


Cвято інтелекту, гордості й таланту

 у Лубенській громаді вручили медалі випускникам Саме так називали урочистості, що відбулися 30 червня у Центрі культури та дозвілля з нагоди вручення золотих та срібних медалей випускникам закладів загальної середньої освіти Лубенської територіальної громади.

Традиційно наприкінці червня вшановуємо найуспішнішу, найталановитішу молодь, яка досягла вагомих успіхів у навчанні, у царині науки, у конкурсах з дисциплін різного рівня, а також у творчості та в спорті.

Про це повідомили у Лубенській міській раді.

Кожен загальноосвітній заклад Лубенської громади вкотре довів свою спроможність продовжувати працювати у надскладних умовах, отримуючи все нові та нові виклики, а надто війною. Про це свідчать ужинки цілої злагодженої системи освіти Лубенщини та кожного учнівсько-викладацького колективу окремо.

З визначною подією випускників Лубенщини привітав Олександр Грицаєнко. Він відзначив непрості умови, у яких учням доводилося закінчувати навчальний рік, а колективам освітян працювати. Проте ж, як зазначив Олександр Петрович, сьогоднішній тріумф, високі результати та отримані медалі – то добре організований навчально-виховний процес та спільне досягнення викладачів, школярів та батьків.


У Лубенській громаді вручили медалі випускникам
 

Тепер випускникам належить визначитись з обранням ВУЗів, майбутньої професії й головне, щоб молодь мала змогу втілювати свої мрії на мирній Україні. Саме цього він бажав юнакам та дівчатам, вітаючи з визначним для усіх них днем.

Начальник управління освіти Мирослав Костенко у своєму виступі зазначив, що цьогоріч у самостійне життя вирушає 363 одинадцятикласники загальноосвітніх закладів громади та ще 15 учнів, які закінчили навчання екстерном. Серед випускників маємо 50 золотих та 6 срібних медалістів. Також виокремив 28 учнів - призерів МАН та інших інтелектуальних конкурсів і 25 педагогів громади. Принагідно Мирослав Володимирович подякував усім учнівсько-педагогічним колективам за гарну, злагоджену роботу та чудові результати.


У Лубенській громаді вручили медалі випускникам
 

Тож тих, хто своєю працею, розумом, творчими здобутками принесли славу Лубенській громаді, рідній школі, ступили на першу сходинку свого зоряного обрію, нагородили золотими та срібними медалями. Пошанували учнів-переможців обласного етапу Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка та Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Гребінківській громаді відзначили День Конституції України (ФОТО)

Випускників, які показали найкращі результати на обласному етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України, відзначили дипломами МАН та грошовими винагородами від Лубенської міської ради.


У Лубенській громаді вручили медалі випускникам
 

Дипломами Департаменту освіти і науки Полтавської обласної державної адміністрації та грошовими винагороди від Лубенської міської ради відзначалися учителі-предметники, чиї труди проросли добрим зерном, а потім дали щедрі плоди у результатах навчання учнів.

Трепетно і вдячно звучало слово від імені випускників-медалістів та переможців інтелектуальних конкурсів Валерії Іванової, випускниці Лубенського закладу загальної середньої освіти №4.


У Лубенській громаді вручили медалі випускникам
 

Приємним моментом урочистостей стало відзначення Грамотою Департаменту освіти і науки Полтавської обласної державної адміністрації начальника управління освіти Мирослава Костенка, за високу результативність команди у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у 2012/2022 навчальному році й вагомий особистий внесок у становлення та розвиток територіальної громади.

Тож щасливої дороги у самостійне життя, шановні випускники, і нехай настання довгоочікуваної перемоги стане запорукою досягнення будь-яких вершин та молодого, щасливого життя!
 

У Лубенській громаді вручили медалі випускникам


У Лубенській громаді вручили медалі випускникам


У Лубенській громаді вручили медалі випускникам


У Лубенській громаді вручили медалі випускникам


У Лубенській громаді вручили медалі випускникам


У Лубенській громаді вручили медалі випускникам


$IMAGE12$


Схожі матеріали:
👁 2799
Категорія: Освіта
Теги: Фото, освіта, Лубни, випускний




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
У Великосорочинській громаді Миргородського району Полтав... У Великосорочинській громаді Миргородського району Полтав...
У Полтаві малолітній хлопчик викрав електронну сигарету з... У Полтаві малолітній хлопчик викрав електронну сигарету з...
На Полтавщині у закладі освіти вибухнула страйкбольна гра... На Полтавщині у закладі освіти вибухнула страйкбольна гра...
На Полтавщині мешканець Решетилівського району знайшов гр... На Полтавщині мешканець Решетилівського району знайшов гр...
На Лохвиччині попрощалися із загиблим 21-річним військово... На Лохвиччині попрощалися із загиблим 21-річним військово...
Згоріли вщент: у Полтаві невідомі вночі підпалили два авт... Згоріли вщент: у Полтаві невідомі вночі підпалили два авт...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ