Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

09.06.2017

Гребінківський комбінат комунальних підприємств запрацював по-новому


Зараз у комбінаті комунальних підприємств трудиться 36 чоловік


Гребінківський комбінат комунальних підприємств запрацював по-новомуКожен гребінківець за півроку звернув увагу на зміни, які почали відбуватися в місті. Щодня проводяться роботи з благоустрою вулиць, парків, скверів, житлових будинків та прибудинкових територій.

На вулицях міста запрацювали світлофори, зникли смітники та чагарники. Коли ви востаннє бачили, щоб проводився капітальний ремонт будинку? А зараз можете побачити, як змінився вигляд двоповерхового будинку по вулиці Миру, навпроти поштового відділення. Очам не віриш, а душа радіє.

Як ніколи, з великим задоволенням ми пішли знайомитися з новим начальником Гребінківського комбінату комунальних підприємств. І вже о восьмій годині працівники комунгоспу бензокосарками косили траву на узбіччі дороги.

На подвір'ї комунгоспу кипіла робота - навантажували шифер, замітали, косили, ремонтували авто. До адмінкорпусу привезли склопакети, тожі всередині будівлі розпочалися ремонтні роботи. До кабінету начальника потрібно було пробиратися, в коридорі людно.

 В черзі - чоловіки на працевлаштування. Такого теж ми раніше не спостерігали. Завжди в комунгоспі були вакансії і не вистачало людей для проведення будь-яких робіт. Зараз все кипить, гуде, рухається і головне - працює.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Гребінці невідомі покрали біля пам'ятника нещодавно посаджені туї

3 12 січня цього року колектив очолив молодий та енергійний керівник Олексій Миколайович Бунько.

Зараз у комбінаті комунальних підприємств трудиться 36 чоловік. Для виконання запланованих робіт
запрошуються спеціалісти по договору, таких у ККП - 6 чоловік.

 
Гребінківський комбінат комунальних підприємств
 

Також 10 осіб виконують громадські роботи від Центру зайнятості. Олексій Миколайович прийшов на підприємство зі своїми ідеями і поступово їх втілює в життя.

Для комбінату придбали висоторіз бензиновий БТІНЦ подрібнювач гілок з транспортером, повітродувка БТІНІ, бензопили, електрозварювальний апарат, болгарки. У планах - придбання нового сміттєвоза.
 

Гребінківський комбінат комунальних підприємств
 

Раніше мешканці міста лише нарікали на роботу комунгоспу, тепер же працівники чують в свою адресу подяки. Олексій Миколайович особисто знаходиться на всіх об'єктах, об'їздить всі місця, де працюють комунальники.

Ось, наприклад, жителі вулиці Паркової давно скаржилися на роботу каналізаційної мережі. Зараз проведено ремонт мережі, і всі жителі вулиці щиро дякували комунальникам. На всі скарги у колективі реагують миттєво.

У планах Олексія Миколайовича і мобільне вирішення проблеми. Зараз працюють над тим, щоб на сайті ККП кожен міг залишити скаргу, заяву чи пропозицію і побачити, як відреагували комунальники, які роботи провели.


Гребінківський комбінат комунальних підприємств
 

А зроблено за ці майже півроку і немало. З початку року комунальники провели видалення сухостійних, аварійних дерев по пров. Пирятинський,34 (аварійні тополі), по вулиці Городищенській (аварійні клени, акації), по вулиці Гоголя,17 (клен та акація), по вулиці Пушкіна (аварійна береза), обрізання та видалення сухостійних дерев по вулиці Незалежності, 18, випилювання чагарників по провулку Оржицький та в парку "Юність".

Проведено формувальне обрізання дерев по вулиці Магістральна та провулку Пирятинському, проведено випилювання чагарників та прибирання смітників по вул. Городищенській, обочини при в'їзді на міст та обочини спуску на вул. Садова.

Гребінківський комбінат комунальних підприємств
 

Напередодні поминальних днів було проведено випилювання чагарників при в'їзді на Городищенське кладовище та на території самого кладовища. Також проведено випилювання аварійних дерев тополі, груші, акації на кладовищі по вул. Першотравневі. Комунальники випиляли чагарники та прибрали смітники по обочинах в'їзду на міст по пров. Пирятинський.

Працівники комунгоспу відремонтували та відновили освітлення по вулицях Городищенська (на мосту), Історична, Пушкіна, Чехова Матросова, Свободи, Українська, Ватутіна, Залізнична, Зелена Чкалова, Кагамлика, Мотуза, провулках Кошового, Короленка Миру.

Гребінківський комбінат комунальних підприємств
 

Встановлено нові світильники та енергозберігаючі лампи замінено кріплення на світильниках по пров. Пирятинський (шляхопровід з виїздом на вул. Магістральна).

Комунальники також виконали ремонт дощоприймальних колодязів, водопровідних та каналізаційних мереж по вулицях Миру і Незалежності.

Найбільше нарікань завжди було на обслуговування житлового фонду гребінківців. Олексій Миколайович розповідає, що заяви мешканців будинків лежали по декілька років. Зараз вже виконано поточні ремонти водопровідних, каналізаційних та теплових мереж житлових будинків по вул. Незалежності,4, Червоноармійська, Незалежності, 8-а, Миру, 33, Героїв України,16, проведена заміна теплової мережі до будинку по вул.. Незалежності, 9-а.
 
Гребінківський комбінат комунальних підприємств
 

Також працівники комунгоспу провели ремонт під'їздів по вул. Чехова,46; Пушкіна,61-б; пров.Спортивний,19; вул. Героїв України, 12-а; вул. Незалежності,1/1.

Зараз триває капітальний ремонт покрівлі житлового будинку по вулиці Незалежності, 5, повністю замінюють азбестоцементні хвилясті листи, планується капітальний ремонт покрівлі житлового будинку по вулиці Чехова, 46, Локомотивна 28-6, Героїв України 8-6, Пушкіна 61-б. Також працівники комунгоспу здійснюють капітальний ремонт вимощення житлового будинку по вул. Незалежності 9-а, пров.Піонерський 3-а, Піонерський 5, Незалежності 13, 15, 14, 18, пров.Спортивний,19 та вул. Локомотивна 28-б, 16,16-а.

 
Гребінківський комбінат комунальних підприємств
 

Ведеться капітальний ремонт каналізаційної мережі по вул. Польова, 37, по вулиці Парковій (житловий фонд Комбінату "Донецький") проведено ремонт каналізаційних колодязів, заміна люків на пластикові, здійснено гідравлічне прочищення каналізаційної мережі.

Завершується капітальний ремонт фасаду житлового будинку, готують стіни до фарбування по вул. Миру, 35 , та продовжують ремонт житлового будинку, готують стіни до шпаклювання по вул. Незалежності, 8.


Гребінківський комбінат комунальних підприємств
 

І це щодня, на різних майданчиках міста тривають роботи комунальників. Мабуть, так і повинні працювати комунальні служби міста, покращуючи благоустрій вулиць і провулків - загалом, і кожного житлового будинку -окремо.


Гребінківський комбінат комунальних підприємств


Гребінківський комбінат комунальних підприємств
Гребінчин край


Схожі матеріали:
👁 1703
Категорія: Новини Гребінки
Теги: житловий будинок, парк, комбінат комунальних підприємств, благоустрій, Гребінка, сквер, вулиця




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині водій мотоцикла здійснив наїзд на 74-річну ... На Полтавщині водій мотоцикла здійснив наїзд на 74-річну ...
На Полтавщині вилучили понад 400 метрів браконьєрських сі... На Полтавщині вилучили понад 400 метрів браконьєрських сі...
У Великосорочинській громаді Миргородського району Полтав... У Великосорочинській громаді Миргородського району Полтав...
У Полтаві малолітній хлопчик викрав електронну сигарету з... У Полтаві малолітній хлопчик викрав електронну сигарету з...
На Полтавщині у закладі освіти вибухнула страйкбольна гра... На Полтавщині у закладі освіти вибухнула страйкбольна гра...
На Полтавщині мешканець Решетилівського району знайшов гр... На Полтавщині мешканець Решетилівського району знайшов гр...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ