Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

03.05.2018

Про плани, підсумки, програми та проекти на сесії Гребінківської міської ради


Сесія дала дозвіл на відкриття ІІ молодшої групи "В" в закладі дошкільної освіти "Веселка"


Про плани, піlсумки, програми та проекти на сесії Гребінківської міської радиШоста сесія Гребінківської об'єднаної територіальної громади VІІ-го скликання відбулася 24 квітня о 14.00 годині у приміщенні міської ради. Сесію проводила секретар міської ради Л.В. Цапенко.

На засідання сесії Гребінківської міської ради вирішувалися такі питання: про виконання бюджету Гребінківської міської об'єднаної територіальної громади за І квартал 2018 року, про затвердження розпоряджень міського голови, прийнятих в міжсесійний період з питань внесення змін до бюджету Гребінківської ОТГ на 2018 рік, про передачу в 2018 році бюджетних трансфертів Лубенській міській раді на надання послуг із соціальної реабілітації, дітям з інвалідністю, які проживають на території Гребінківської міської об'єднаної територіальної громади.

В зв'язку з перевиконанням бюджету за І квартал 2018 року депутати вносили зміни до бюджету та зміни до Програм Гребінківської ОТГ на 2018 рік.

Зокрема, у змінах до Програми покращення благоустрою Гребінківської ОТГ у розділі "Реалізація та фінансування Програми" депутати доповнили пунктами: розчищення доріг від снігу - 36 600 грн., посипка доріг протиожеледним матеріалом - 26 526 грн., видалення аварійних, сухостійних дерев - 25 756 грн., формувальне обрізання дерев - 46 194 грн., технічне обслуговування узбіч, грейдерування вулиць - 60 713 грн., технічна перевірка однофазного електролічильника та облікових електричних мереж в індивідуальній забудові 6 786 грн., електровимірювальні роботи силового кабелю на підстанціях 13 380 грн., придбання електролічильників - 6 924 грн., виготовлення проектно-кошторисної документації - 100 000 грн., придбання матеріалів та запчастин Гребінківським комбінатом комунальних підприємств - 46 000 грн., придбання баків для сміття - 199 000 грн., заробітна плата працівників Гребінківського ККП - 500 000 грн., паливно-мастильні матеріали - 100 000 грн.

Своїм одностайним голосуванням депутати затвердили положення про грошові винагороди учням-переможцям та призерам учнівських олімпіад з базових дисциплін, конкурсу-захисту, науково-дослідницьких робіт Малої академії наук, учням-переможцям та призерам фестивалів, конкурсів, спортивних змагань.

За першість у обласних конкурсах та олімпіадах встановили грошову винагороду у розмірі 10 тис.грн., за II місце -2    тис.грн., за 3 місце -1 тис.грн.

Також педагогічним працівникам Гребінківської ОТГ було змінено 5% надбавку до заробітної плати на 10%.

Депутати внесли зміни до структури відділу освіти виконавчого комітету Гребінківської міської ради та затвердили умови проведення конкурсу на визначення опорного загальноосвітнього закладу Гребінківської ОТГ.

Сесія дала дозвіл на відкриття ІІ молодшої групи "В" в закладі дошкільної освіти "Веселка". Керівник ДНЗ "Веселка" А.О. Скитська була присутня на засіданні сесії і висловила щиру вдячність депутатам та міському голові В.І. Колісніченку за сучасний ремонт приміщень та оснащення групи всім необхідним. З 2 травня 30 чотирирічних хлопчиків та дівчаток вперше прийдуть до омріяного садочку.

Також депутати затвердили Положення про порядок проведення конкурсу на заміщення вакантної посади керівника комунального закладу культури Гребінківської міської ради, затвердили проект Положення про дольову участь співвласників багатоквартирних будинків у проведені капітальних ремонтів (реконструкцій, модернізацій) житлових будинків, що розміщенні на території Гребінківської ОТГ.

Присутні прийняли Програму цивільного захисту населення Гребінківської ОТГ, Програму профілактики правопорушень та злочинності. На сесії обговорювалося питання забезпечення вогнегасниками всіх шкіл ОТГ та дошкільних навчальних закладів. Комісія обстежила всі заклади освіти і встановила кількість вогнегасників згідно встановлених норм для кожної школи і садочку. Залежно від фінансування Програми будуть закуповуватися засоби пожежогасіння.

Щороку на засіданнях сесії міської ради погоджують та приймають нові податки та збори на наступний рік.

На цій сесії погодили проекти рішення міської ради "Про встановлення місцевих податків і зборів на території' Гребінківської об'єднаної територіальної громади на 2019 рік", "Про встановлення ставок податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території Гребінківської об'єднаної територіальної громади на 2019 рік", "Про встановлення транспортного податку на території Гребінківської об'єднаної територіальної громади на 2019 рік", "Про встановлення ставок єдиного податку для фізичних осіб - підприємців на території Гребінківської об'єднаної територіальної громади на 2019 рік", "Про встановлення ставки туристичного збору на території Гребінківської об'єднаної територіальної громади на 2019 рік", "Про визначення податкових агентів щодо справляння туристичного збору на території Гребінківської об'єднаної територіальної громади на 2019 рік", "Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на 2019 рік".

Депутати затвердили розпорядження міського голови про надання матеріальних допомог відповідно до Програм Гребінківської ОТГ., розпорядження міського голови від 23.03.2018 року № 82 "Про внесення змін до Переліку об'єктів".

Також були внесенні зміни до рішення 4 сесії Гребінківської міської ради 7 скликання від 06.02.2018 року № 110 "Про затвердження переліку об'єктів, що фінансуються у 2018 році за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку".

Депутати надали попередню згоду на прийняття в комунальну власність Гребінківської міської об'єднаної територіальної громади об'єктів нерухомості, які розташовані за адресою: м. Гребінка, вул. Локомотивна, 28-а, та надали дозвіл на розроблення детального плану території земельної ділянки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Навчальна поїздка на Херсонщину

Серед рішень сесії' були: про виділення земельних ділянок та надання дозволів на розробку документацій із землеустрою, про затвердження документацій із землеустрою, про поновлення договору оренди земельної ділянки.

Також рішенням депутатського корпусу було достроково припинено повноваження депутата Гребінківської міської ради 7-го скликання Григорія Володимировича Головатенка у зв'язку з його особистою заявою про складення ним депутатських повноважень.

Великий об'єм роботи здійснили депутати на шостій сесії Гребінківської об'єднаної територіальної громади , прийняли ряд важливих рішень.

Підписуйтесь на наші оновлення у Facebook, та Twitter: всі найважливіші події Гребінківщини, і не тільки, в одному місці.

Гребінчин край


Схожі матеріали:
👁 1232
Категорія: Новини Гребінки
Теги: сесія, ОТГ, Гребінка, благоустрій, міська рада




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
У Великосорочинській громаді Миргородського району Полтав... У Великосорочинській громаді Миргородського району Полтав...
У Полтаві малолітній хлопчик викрав електронну сигарету з... У Полтаві малолітній хлопчик викрав електронну сигарету з...
На Полтавщині у закладі освіти вибухнула страйкбольна гра... На Полтавщині у закладі освіти вибухнула страйкбольна гра...
На Полтавщині мешканець Решетилівського району знайшов гр... На Полтавщині мешканець Решетилівського району знайшов гр...
На Лохвиччині попрощалися із загиблим 21-річним військово... На Лохвиччині попрощалися із загиблим 21-річним військово...
Згоріли вщент: у Полтаві невідомі вночі підпалили два авт... Згоріли вщент: у Полтаві невідомі вночі підпалили два авт...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ