Розмір тексту

Полтавці відсвяткували День молоді

Полтавці відсвяткували День молоді
Полтавці відсвяткували День молоді | Фото: Катерина Ткаченко

23 червня у парку Перемоги відбувся святковий концерт до Дня молоді

Напередодні Дня молоді — у суботу ввечері — розпочався святковий концерт. Захід пройшов під девізом «Молодь — це не вік. Це стан душі». Дійство організували за підтримки міського голови Полтави Олександра Мамая.

Програма свята складалася з концертного відділу (виступ полтавських колективів), розіграшів, дискотеки open air та святкового феєрверку по завершенню дійства.

Співачка Юлія ВербицькаСпівачка Юлія Вербицька

Ведучий концерту Олександр ЛазарєвВедучий концерту Олександр Лазарєв

Аліна Кривобок, молодіжний клуб «Exit»Аліна Кривобок, молодіжний клуб «Exit»

Першими, хто виступив на концерті, були вихованці студії естрадного вокалу Геннадія Рагуліна. Так, співачка під іменем Мері Джой виконала прем’єрну пісню «Беверлі Хілз». Естафету підхопила Юлія Вербицька та порадувала гостей ще кількома піснями. Основи самозахисту полтавській молоді продемонстрував Полтавський обласний військово-спортивний центр «Воїн» на чолі з організатором Олегом Баришем.

Бурними оваціями полтавці зустрічали хлопців зі «Street workout». Як розповіли самі хлопці, вони займаються підтягуванням на турніках та ведуть здоровий образ життя. Ці спортивні молоді люди займаються вуличним видом спорту і приєднатися до них може, хто завгодно. Вік учасників «Street workout» — від 6 до 23 років. Деякі з них тренуються лише 4 місяці, інші вже мають запрошення до збірної зі «Street workout».

Хлопці з військово-спортивного центру «Воїн»Хлопці з військово-спортивного центру «Воїн»

«Street workout»«Street workout»

Співачка Мері ДжойСпівачка Мері Джой

До речі, до акції «Молодь — за здоровий спосіб життя» приєдналися і такі організації, як клуб «Exit» та Відділення медико-соціальної допомоги підліткам та молоді «Клініка дружня до молоді» дитячої міської клінічної лікарні.

Завершилось дійство святковим феєрверком.

Катерина ТКАЧЕНКО, «Полтавщина»

Останні новини

Полтавщина:

Наш e-mail:

Телефони редакції: (095) 794-29-25 (098) 385-07-22

Реклама на сайті: (095) 750-18-53

Запропонувати тему