Розмір тексту

У Полтаві вшанують пам’ять жертв єврейського погрому

У Полтаві розпочався тиждень толерантності

Впродовж цього тижня у Полтаві вшанують пам’ять загиблих під час єврейського погрому 1938 року та розглянуть проблему міжнаціональної ворожнечі. У зв’язку із цим педагогічний центр «Академія» запланував провести ряд заходів.

Так, сьогодні відкриється кіноклуб до Міжнародного дня проти фашизму. Заплановано перегляд та обговорення кінострічки Денніса Ганзеля «Академія смерті». Кінопокази відбудуться 9 та 12 листопада о 15:00 за адресою м. Полтава, вул. Дослідна, 56, ПНВК «Паросток».

Також сьогодні проведуть освітні сесії «рівний-рівному». Проводитимуться екскурсії виставкою «Анна Франк: уроки історіі» для молоді смт Котельва. 16 листопада у Нових Санжарах пройде презентація вистави «Щоденник Анни Франк» у постановці Заслуженої артистки України, балетмейстера Національного академічного театру російської драми ім. Лесі України для молоді.

Окрім цього відбудеться серія тренінгів для молоді «Я та інший: як нам разом», спрямованих на розвиток толерантного світобачення та конструктивних навичок взаємодії у міжкультурному середовищі. До участі в тренінгах запрошено по 4 представника усіх шкіл Полтави. Тренінги відбудуться 9,12 та 16 листопада о 14:00 за адресою м. Полтава, вул. Жовтнева, 46.

Алла ВЛАДИКІНА, «Полтавщина»

Останні новини

Полтавщина:

Наш e-mail:

Телефони редакції: (095) 794-29-25 (098) 385-07-22

Реклама на сайті: (095) 750-18-53

Запропонувати тему