Розмір тексту

У Полтаві з’явиться новий спорткомплекс чи соціальний гуртожиток

Полтавська обласна влада має плани стосовно майна колишньої авіа дивізії у місті

Учора заступник голови — керівник апарату Полтавської облдержадміністрації Валерій Пархоменко провів виїзну нараду з питання раціонального використання майна колишньої авіадивізії в Полтаві. Участь у засідання прийняли керівники причетних структурних підрозділів ОДА та представники громадськості.

На території авіамістечка діє комунальна установа «Музей дальньої авіації». Поряд розташовані споруди, які знаходяться на балансі Міністерства оборони України. За тривалий час, коли будівлі не використовували за призначенням, вони стали занедбаними. На даний же момент ці споруди потребують капітального ремонту. Поте відповідно значного фінансування для відновлення будівель наразі немає.

У прес-службі Полтавської облдержадміністрації повідомили, що Валерій Пархоменко виступив ініціатором передачі зазначених споруд в комунальну власність області.

— Земельна ділянка та будівлі, що на ній знаходяться, дозволяють нам побудувати цілий спортивний комплекс. А також — соціальний гуртожиток чи будинок сімейного типу", — сказав Пархоменко.

До речі, спортивно-оздоровчий комплекс, який бралася будувати обласна влада, досі не добудований. Тепер він — на плечах полтавської мерії.

За результатами виїзної наради з питання раціонального використання майна колишньої авіадивізії в Полтаві дано доручення вивчити пропозиції щодо ефективності його використання.

Олеся КРОШИНА, «Полтавщина»

Останні новини

Полтавщина:

Наш e-mail:

Телефони редакції: (095) 794-29-25 (098) 385-07-22

Реклама на сайті: (095) 750-18-53

Запропонувати тему