Розмір тексту

У ДТП з вантажівкою в Шишацькому районі загинуло три людини

У ДТП з вантажівкою в Шишацькому районі загинуло три людини
У ДТП з вантажівкою в Шишацькому районі загинуло три людини | Фото: mia-pl.gov.ua

Внаслідок аварії з вантажівкою пасажири легкового автомобіля загинули на місці події

Учора, 25 березня, у Шишацькому районі сталося ДТП, у якому загинуло троє людей. Аварія відбулася о 16:50 на 72 кілометрі автодороги Лубни — Миргород — Опішня. Про це повідомили у ВЗГ УМВС України в Полтавській області.

За попередніми даними, автомобіль «ЗАЗ-110207» рухався у напрямку Миргорода. У зустрічному напрямку їхав автомобіль «ГАЗ-66». Водій першого транспортного засобу, особа якого встановлюється, не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху, де в’їхав в автомобіль «ГАЗ-66». За кермом останнього транспортного засобу був 54-річний мешканець Новосанжарського району.

Як повідомили у прес-службі УМВС України в Полтавській області, внаслідок ДТП загинуло троє осіб. Це водій та два пасажири автомобіля «ЗАЗ-110207», віком від 20-ти до 22-ох років, мешканці Полтави та Чорнухинського району. Постраждалі загинули на місці події.

За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за ч.3 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 5-ти до 10-ти років. Триває слідство, з’ясовуються всі обставини та причини дорожньо-транспортної пригоди.

Олеся КРОШИНА, «Полтавщина»

Останні новини

Полтавщина:

Наш e-mail:

Телефони редакції: (095) 794-29-25 (098) 385-07-22

Реклама на сайті: (095) 750-18-53

Запропонувати тему