Розмір тексту

Олександр Удовіченко: Те, що мене знімуть з посади губернатора, — це точно

Олександр Удовіченко
Олександр Удовіченко | Фото: Каріна Тютюнник

Олександр Удовіченко прокоментував чутки з приводу свого звільнення з посади губернатора Полтавщини

Рівно три роки тому був підписаний Указ Президента України Віктора Януковича про призначення на посаду голови Полтавської облдержадміністрації Олександра Удовіченка. З цієї нагоди у гала-студії ОДТРК «Лтава» відбулася прес-конференція за участі губернатора нашого регіону.

Під час заходу «Полтавщина» поставила Олександру Удовіченку запитання стосовно перебування його на посаді голови Полтавської облдержадміністрації. Адже останнім часом не вщухають розмови про те, що регіон отримає нового губернатора. Заступник голови ОДА Валерій Пархоменко заявив, що це — неправда, і хтось просто намагається організувати брудну інформаційну компанію проти Олександра Удовіченка.

Сьогодні ж ми ж поцікавилися думкою самого Олександра Удовіченка. З чим губернатор пов’язує виникнення чуток, і що це за інформаційна атака? На це Олександр Удовіченко відповів, жартуючи:

— Те, що мене знімуть, — це точно. Чому я так кажу? Тому що я є обіймачем посади не виборної, а призначальної. Голова держави мене призначив на виконання певних функцій. Він зніме мене, якщо буде вважати це за потрібне. Усе інше — це, так сказати, наші полтавські «шняжки».

Чиновник відзначив, що головним претендентом на своє місце бачить Олега Бабаєва, мера Кременчука. За словами голови Полтавської ОДА, «у регіоні є багато достойних людей, які готові виконувати функції губернатора області. І тому до цього потрібно відноситися нормально і спокійно».

Олександр Удовіченко наголосив на тому , що сьогодні немає підстав для того, аби негативно оцінювати роботу влади тут, у полтавському регіоні. Він же, зі свого боку, намагається своїми діями не давати ніякого приводу для критики ні себе, як посадової особи, ні себе, як людини.

— А все інше це — якраз і нормально, коли суспільство цікавиться і посадою голови адміністрації і моєю особистою фізіономією, — прокоментував Олександр Удовіченко. — Це говорить про те, що немає байдужості. Це значить, що ми щось робимо. Чи так, чи не так, але людей це цікавить. Тому кожен повинен бути готовий, що, якщо він виконує якісь суспільні функції, то повинен встати і піти. А на його місце прийде інший, який зможе більш ефективно працювати чи забезпечити на іншому, вищому рівні виконання своїх функціональних обов’язків.

Каріна ТЮТЮННИК, «Полтавщина»

Останні новини

Полтавщина:

Наш e-mail:

Телефони редакції: (095) 794-29-25 (098) 385-07-22

Реклама на сайті: (095) 750-18-53

Запропонувати тему