Розмір тексту

Збанкрутілий банк «Таврика» почав повертати гроші своїм вкладникам

Полтавський філіал банку «Таврика»
Полтавський філіал банку «Таврика» | Фото: Георгій Волошин

Банк «Таврика», який збанкрутував, почав виплачувати борги своїм вкладникам через «Райффайзен Банк Аваль»

Хоча банкротство й викликало великий резонанс й невдоволення вкладників, які вимагали повернення грошей на мітингах, зараз вони можуть повернути свої заощадження у відділеннях «Райффайзен Банк Аваль».

Хоча Полтавський філіал банку «Таврика» припинив своє існування ще 18 березня, у відділеннях «Райффайзен Банк Аваль» відсьогодні можна отримати кошти. Як повідомили у прес-службі банку «Таврика», відшкодування коштів за вкладами проводитиметься з 27 березня по 14 травня через установи «Райффайзен Банк Аваль». В подальшому виплати суми відшкодування здійснюватимуться за індивідуальними зверненнями до Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.

Полтавський філіал банку «Таврика»

В Полтавському відділенні «Райффайзен Банк Аваль» зазначають, що дійсно виплати вже почались й люди вже отримують свої вклади. Термін закінчення виплат назвати не можуть, бо виплачувати будуть до того моменту, поки це буде потрібно.

Щоб отримати відшкодування у банку-агенті потрібно пред’явити паспорт (або інший документ, що посвідчує особу) та документ про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків. Відшкодування також виплачуватимуться іншим особам на підставі нотаріально посвідченої довіреності.

У «Райффайзен Банк Аваль» повідомили, що люди вже звертаються та отримують виплати. Черг немає.

Георгій ВОЛОШИН, «Полтавщина»

Останні новини

Полтавщина:

Наш e-mail:

Телефони редакції: (095) 794-29-25 (098) 385-07-22

Реклама на сайті: (095) 750-18-53

Запропонувати тему