28 Березня,
14:55

Віктор Бажан йде в мери Полтави від партії «Зелені»

30 Вересня 2010 19:37   378
У Полтаві триває процес висунення політичними силами кандидатів у місцеві органи влади та на посаду мера.

Серед відомих кандидатів, яких вже висунули міські партійні конференції, прізвища  Андрія Мартенса («Фронт Змін»), Валерія Асадчева (УНП), Степана Бульби (СПУ), Андрія Матковського (Партія трудящих). Приєднався до них ще один бажаючий позмагатися за головне крісло міста. Ним став підприємець, директор ринку "Мотель" Віктор Бажан.

На загальних зборах Полтавської міської організації політичної партії "Зелені" було ухвалено рішення про висунення на посаду міського голови кандидатури Віктора Бажана.

Донедавна підприємець і директор ринку «Мотель» Віктор Бажан заявляв, що балотуватиметься від УНП, але ця політична сила зробила ставку на іншого, більш рейтинговішого кандидата, екс-губернатора Полтавщини Валерія Аадчева.

Підприємець не розгубився і відразу почав домовлятися з іншими партіями. За його словами, у нього було кілька пропозицій, але він обрав саме партію "Зелені".

«Дивлячись на ту ситуацію , яка коїться сьогодні в місті, я маю на увазі конфлікти Матковського з підприємцями, ігнорування проблем найбільших ринків Полтави, виділення депутатам земельних ділянок під павільони в паркових зонах і т.д., я не можу залишатись байдужим, тож і прийняв рішення балотуватися на посаду міського голови Полтави», – прокоментував своє рішення Віктор Бажан.

І додав, що має досвід і знає, що і як потрібно реформувати в місті.

«З великим управлінським досвідом я іду в мери і чітко знаю , що потрібно змінити, аби в Полтаві малий і середній бізнес не боявся міську владу, а міг розвиватись. Вже сьогодні я готовий приймати рішення і нести за них відповідальність, бо маю молоду і амбіційну команду, яка буде працювати в інтересах територіальної громади», - наголосив Віктор Бажан.

Тетяна Максимова, служба новинВ "Полтава-Інформ"
Рекомендуем почитать
15 Грудня 16:00,   1671
У Полтавській області за добу зареєстровано 98 повідомлень стосовно злочинних посягань.
15 Грудня 15:07,   996
У залі засідань райдержадміністрації відбулося засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій. Головував перший заступник голови районно ...
15 Грудня 14:41,   833
На позачерговому засіданні виконавчий комітет розглянув питання, що стосувалося отримання пільгового кредиту на придбання квартири для учасника АТО.
15 Грудня 08:42,   900
Аналіз перебігу виборчої кампанії у Мачухівській громаді провела Громадянська мережа ОПОРА.
14 Грудня 16:53,   686
Кременчуцьку міську раду відвідали учні 9-х класів КНВК №5 імені Т.Г. Шевченка, які беруть участь у проекті в рамках навчального закладу «Разом до успіху». ...
14 Грудня 16:00,   678
У Полтавській області за добу зареєстровано 88 повідомлень стосовно злочинних посягань.
14 Грудня 15:15,   757
У Кременчуці в районі залізничного вокзалу встановлено новий сучасний пункт обігріву, виготовлений ТОВ «Інструментальний завод», дочірнім підприємством ПАТ «Крюкі ...
14 Грудня 11:33,   672
У Кременчуці розглядають можливість надання нової послуги виховання дитини.
14 Грудня 10:40,   819
Голова райдержадміністрації Олексій Матюшенко провів важливу зустріч із із заступником командувача Сухопутних військ України по тиловому забезпеченню. ...
Все новости раздела →
разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок