29 Березня,
12:14

У ПолтНТУ відкрили новий спортивний майданчик зі штучним покриттям

05 Вересня 2015 19:15   1145
У ПолтНТУ відкрили сучасний спортивний майданчик зі штучним покриттям та розпочали традиційний турнір з міні-футболу пам’яті ректора ПолтНТУ (1982-2003), професора О.Г. Онищенка.

3 вересня у ПолтНТУ відкрили сучасний спортивний майданчик зі штучним покриттям, де студенти матимуть можливість брати участь в улюбленій грі мільйонів – футболі. У Полтавському національному технічному університеті імені Юрія Кондратюка традиційно вболівають за спортивний і здоровий спосіб життя та усіляко розвивають спортивну базу університету.

Майданчик оснащений за сучасними вимогами та створений за допомогою новітніх матеріалів, що мають більшу зносостійкість. Символічно, що саме першими змаганнями, котрі буде проведено на новому спортивному майданчику зі штучним покриттям – будуть змагання із міні-футболу в рамках традиційного турніру пам’яті О. Г. Онищенка.

Привітати спортсменів із початком турніру та відкрити сучасний спортивний майданчик зі штучним покриттям завітали почесні гості: перший заступник голови Полтавської обласної ради Володимир Марченко, директор Департаменту освіти і науки Полтавської обласної державної адміністрації Євгеній Ленський, член Наглядової ради ПолтНТУ, член президії Полтавської обласної ради Юрій Шляховий та ректор ПолтНТУ, професор Володимир Онищенко.
Так перший заступник голови Полтавської обласної ради Володимир Марченко з акцентував увагу на тому, в рамках Полтавської обласної програми розвитку фізичної культури і спорту Полтавський національний технічний університет імені Юрія Кондратюка має новий спортивний майданчик зі штучним покриттям. Та побажав, щоб молодь університету примножувала свої сили, відпочивала фізично й морально на сучасному полі, а головне надихалась на нові перемоги.

Привітав присутніх, побажав успішного розвитку та ще більших перемог і директор Департаменту освіти і науки Полтавської обласної державної адміністрації Євгеній Ленський, який відмітив, що ПолтНТУ стрімко рухається уперед до світлого майбутнього.

Ректор ПолтНТУ, професор Володимир Онищенко акцентував увагу, що традиційно на початку кожного навчального року оновлюється матеріально-технічна база Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка для навчання та розвитку студентів. Такий сучасний спортивний майданчик зі штучним покриттям дає унікальну можливість студентам і викладачам займатися спортом на якісно новому рівні та досягати нових вершин у спорті, навчанні та науці. Традиційно відкриваючи турнір ректор побажав усім командам перемоги, миру та злагоди!

Право першого удару по м’ячу отримали перший заступник голови Полтавської обласної ради Володимир Марченко та директор Департаменту освіти і науки Полтавської обласної державної адміністрації Євгеній Ленський, які забили феєричні голи.

Під час урочистостей почесні гості нагородили переможців ще одного традиційного турніру нашого університету з міні-футболу на кубок ректора, професора В. О. Онищенка.
Дипломом у номінації кращий бомбардир турніру нагородили студента фінансово-економічного факультету Горбаня Віталія, кращим захисником турніру став Нечитайло Олександр, дипломом у номінації кращий воротар турніру відзначили студента будівельного факультету Марченко Сергія, кращим нападником турніру став Черняк Даніїл, а кращим гравцем турніру визначили студента гуманітарного факультету Мисюру Сергія.

Дипломами ІІІ ступеня відзначили збірну команду факультету нафти і газу та природокористування «Нафтопром», а диплом ІІ ступеня отримала збірна команда гуманітарного факультету «Стимул».

Перехідний кубок ректора ПолтНТУ Володимира Онищенко та дипломи І ступеня виборола збірна команда будівельного факультету «Будівельник».

Студенти ж у захваті від нового спортивного майданчику та дякують адміністрації за підтримку розвитку спорту в університеті.

- Приємно, що університет дбає про студентство. У нас постійно оновлюється матеріально-технічна база, що дозволяє активніше займатись спортом. Тепер студенти мають два сучасних поля, які обов’язково стануть у нагоді та будуть стимулом для одержання нових перемог. – зазначив студент ПолтНТУ Денис.

Тож чемпіонат стартував! Слідкуєте за новинами та результатами матчів на сайті Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка.
ПолтНТУ
Рекомендуем почитать
13 Грудня 17:15,   786
З метою підвищення спортивної майстерності, зміцнення здоров’я, фізичного загартування серед працівників правоохоронних органів проводиться зимовий чемпіонат – з футзал ...
29 Листопада 09:38,   800
На базі Карлівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3 був проведений (24-26 листопада 22-й відкритий Чемпіонат області з пішохідного туризму в приміщенні. ...
27 Листопада 14:15,   1037
Сучасний спортивний майданчик із штучним покриттям побудували на території стадіону "Старт".
23 Листопада 11:17,   631
У рамках акції «Роби як олiмпiйцi» Полтавщину відвідали відомі спортсмени національної збірної України з греко-римської боротьби на чолі з відомим Жаном Беленюком. ...
22 Листопада 10:25,   669
На футбольному майданчику за адресою: м. Полтава, просп. Першотравневий, 2, 16-17 листопада, відбувся турнір з міні-футболу серед вихованців школи інтернат № 2. ...
13 Листопада 10:20,   965
Районна молодіжна громадська організація любителів східних та слов’янських єдиноборств «СКІФ» з секцій бойового мистецтва «Дракон», за підтримки відді ...
25 Жовтня 11:33,   1027
У Полтаві районна молодіжна громадська організація любителів східних та слов’янських єдиноборств «СКІФ» з секцій бойового мистецтва «Дракон» та тайськ ...
18 Жовтня 15:47,   536
У селі Гаразджа (Луцький район, Волинська область) проходили Міжнародні змагання (Чемпіонат Європи) зі спортивного туризму – «Волинь – 2017». ...
18 Жовтня 12:07,   790
Розвиток та підтримка спорту у районі - пріоритетний вектор роботи керівництва.
09 Жовтня 16:33,   809
Працівники міської Станції юних туристів на вихідних організували міські змагання з водного туризму на байдарках для всіх бажаючих.
Все новости раздела →
разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок