29 Березня,
09:26

Національний "Пробіг з вірою в серці" зібрав 53 854 гривні благодійних внесків

25 Вересня 2016 15:14   910
25 вересня 2016 р., Кременчук: Кременчук уже шостий рік підряд приймає "Пробіг з вірою в серці" – щорічну загальнонаціональну благодійну ініціативу, спрямовану на допомогу дітям із кардіологічними захворюваннями.

Вперше кременчужани приєдналися до пробігу у 2011 році разом з іншими небайдужими українськими містами, які долучаються до цієї ініціативи заради здоров'я дитячих сердець. Цього року жителі Кременчука знов вийшли на старт, щоб допомогти маленьким дітям бути здоровими.

"Пробіг з вірою в серці" сьогодні – це вже 22 проведених за шість років пробіги, 70 298 учасників, більш ніж 3 млн грн. зібраних коштів, на які було придбане обладнання в 7 лікарнях, і сотні врятованих дітей щороку.

Цього разу в Кременчуці 3 600 учасників своїми реєстраційними внесками додали 53 854 гривні до скарбниці доброї справи.

У той же час рахунок "Пробігу з вірою в серці" – 2016 постійно поповнюється благодійними внесками через сайт Української Біржі Благодійності. Усі ці кошти в повному обсязі будуть спрямовані на придбання медичного обладнання для лікарень міст-учасників .

І сьогодні від імені всіх учасників і партнерів компанія "Данон" в Україні як організатор благодійної акції передала Кременчуцькому міському пологовому будинку сертифікат на придбання медичного обладнання.

Віталій Малецький, міський голова: "Я надзвичайно вдячний організаторам і партнерам цієї акції, а також усім учасникам Пробігу за вашу залученість і активність. Такі ініціативи, як "Пробіг з вірою в серці", надзвичайно важливі для розвитку нашого міста. Цей Пробіг щороку доводить, що спільними силами ми здатні створите краще майбутнє для наших дітей вже сьогодні".

Олександр Василенко, директор "Кременчуцького міськмолокозаводу": "Турбота про людей, особливо наймолодше покоління, – це основа нашої діяльності. Адже молоко та молочні продукти – один із найважливіших елементів раціону для здорового росту і розвитку дитини. Тому участь у цьому проекті для нас – це ще одна можливість спрямувати наші зусилля на користь дітей. Ми надзвичайно пишаємося, що долучилися до ініціативи, яка рятує маленькі життя".

Ярослав Прокопчук, головний лікар Кременчуцького міського пологового будинку: "Від щирого серця хочу висловити подяку всім учасникам за допомогу, яку ви надаєте. Важко переоцінити внесок кожного з вас. Адже спільними зусиллями ми рятуємо життя сотень дітей. На зібрані кошти цього року ми плануємо купити пульсоксиметр Nonin PalmSAT 2500 для точного вимірювання частоти пульсу і насичення крові киснем, а також вакуумний аспіратор Medela Vario30 – незамінний прилад в операційних і в реанімації. Використання такого необхідного для порятунку маленьких життів медичного обладнання стане можливим завдяки вам. Дякую!"

Євген Полтенко, виконавчий директор благодійної фундації "Відкриті серця України": "Чотири роки ми допомагаємо "Пробігу з вірою в серці" в придбанні, передачі та встановленні обладнання в лікарнях, а також подальшому його введенні в експлуатацію. Ми піклуємось про найбільш раціональне використання залучених коштів, бо це допомога ще більшій кількості дітей".

Ірина Гуцал, директор МБФ "Українська Біржа Благодійності": "Пробіг з вірою в серці – це не просто благодійний проект допомоги маленьким дітям з вадами серця, це проект про активний та здоровий спосіб життя. Сьогоднішній Пробіг ще раз довів, що наші люди готові допомагати іншим та змінювати себе і навколишній світ. Суспільна підтримка таких проектів вкрай важлива, і тільки завдяки спільним зусиллям ми змінимо ситуацію на краще, бо всі дітки з вродженими вадами серця мають шанс на повноцінне життя!".

Пробіг у Кременчуці вже відбувся, та кожен бажаючий ще має можливість долучитися до нашої благодійної ініціативи через сайт УББ https://ubb.org.ua/uk/project/2427/
МБФ "Українська Біржа Благодійності"
Рекомендуем почитать
13 Грудня 17:15,   786
З метою підвищення спортивної майстерності, зміцнення здоров’я, фізичного загартування серед працівників правоохоронних органів проводиться зимовий чемпіонат – з футзал ...
29 Листопада 09:38,   800
На базі Карлівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3 був проведений (24-26 листопада 22-й відкритий Чемпіонат області з пішохідного туризму в приміщенні. ...
27 Листопада 14:15,   1037
Сучасний спортивний майданчик із штучним покриттям побудували на території стадіону "Старт".
23 Листопада 11:17,   631
У рамках акції «Роби як олiмпiйцi» Полтавщину відвідали відомі спортсмени національної збірної України з греко-римської боротьби на чолі з відомим Жаном Беленюком. ...
22 Листопада 10:25,   669
На футбольному майданчику за адресою: м. Полтава, просп. Першотравневий, 2, 16-17 листопада, відбувся турнір з міні-футболу серед вихованців школи інтернат № 2. ...
13 Листопада 10:20,   965
Районна молодіжна громадська організація любителів східних та слов’янських єдиноборств «СКІФ» з секцій бойового мистецтва «Дракон», за підтримки відді ...
25 Жовтня 11:33,   1027
У Полтаві районна молодіжна громадська організація любителів східних та слов’янських єдиноборств «СКІФ» з секцій бойового мистецтва «Дракон» та тайськ ...
18 Жовтня 15:47,   536
У селі Гаразджа (Луцький район, Волинська область) проходили Міжнародні змагання (Чемпіонат Європи) зі спортивного туризму – «Волинь – 2017». ...
18 Жовтня 12:07,   790
Розвиток та підтримка спорту у районі - пріоритетний вектор роботи керівництва.
09 Жовтня 16:33,   809
Працівники міської Станції юних туристів на вихідних організували міські змагання з водного туризму на байдарках для всіх бажаючих.
Все новости раздела →
разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок