29 Березня,
09:09

Українські гурти запрошують на фестиваль до Полтави

25 Серпня 2015 15:58   934



Уже цими вихідними у Полтаві відбудеться міжнародний фестиваль Vorskla-Rock’n’Ball.

Цього року, окрім традиційних музичної та футбольної частин, фестиваль представить відвідувачам насичену культурно-мистецьку програму. Як і у минулі роки, фестиваль переслідує не лише розважальні, але й благодійні цілі — всі зібрані на фестивалі кошти будуть передані на підтримку дітей, чиї батьки загинули в зоні АТО. Наразі таких сімей на Полтавщині вже, на жаль, більше ста.

Цьогоріч фестиваль змінив локацію — дійство відбуватиметься у парку "Перемога". Окрім основної музичної частини, що впродовж двох днів вражатиме своїм різноманіттям на Великій сцені Співочого поля Марусі Чурай, на фесті відбуватиметься відразу кілька культурно-мистецьких, спортивних, просвітницьких та доброчинних атракцій:
  • міні-футбольний турнір ;
  • виставка сучасного мистецтва від організаторів соціально-мистецького проекту «Кадетаріум»;
  • хендмейд майстер-класи;
  • театральна студія "І по всьому"
  • поетична сцена від мистецького об’єднання "Magnum Opus";
  • рок-концерт на Великій сцені (Співоче поле);
  • нічне кіно;
  • благодійний ярмарок та містечко майстрів від Команди Небайдужих;
  • акустично-етнічний концерт (на малій сцені);
  • лекторій на тему "Мистецтво. Суспільство. Війна".
На території фестивалю діятиме безкоштовний наметовий табір під охороною.

Вхід на головну сцену фестивалю (Співоче поле) відбуватиметься за благодійними внесками, всі зібрані кошти будуть гарантовано передані дітям героїв України. Героїв, які ціною свого життя захистили наш з вами спокій тут, у мирній Полтаві.

На головну сцену фестивалю вийдуть: "ТіК" (Вінниця), "Asea Sool" (Батумі, Грузія), "Zatoczka" (Могильов, Білорусь), "Вій" (Київ), "Тінь Сонця" (Київ), "The Вйо" (Київ/Кобеляки), "Жадан і Собаки" (Харків), "Царство Небесне" (Стаханов), "Онейроїд" (Полтава), "Шепіт Нагваля" (Кривий Ріг), "Black Maloka" (Київ), "The Hipnotunez" (Вінниця), "Гараж Ньютона" (Харків), "Ктулху" (Полтава), "Майор Пронін" (Полтава), "Paradox" (Лубни), "Яри" (Краснокутськ), "Транс-Формер" (Полтава), "Solaris & Big Bang" (Полтава), "ДельТора" (Полтава).

На акустичній сцені зіграють та заспівають: "Древо" (с. Крячківка, Пирятинський район) "Стрибожі внуці" (Полтава), "Znykli Prybulci" (Кременчук), Іван Новобранець (Полтава), "Звёздная радуга" (Кременчук), Наталія Святцева (Полтава) та інші.
 
Рекомендуем посмотреть
03 Жовтня 11:17,   1028
У зверненні вимагається звільнення деякої "захопленої" людини і видачі її "катувальників" живими або мертвими.
31 Серпня 09:15,   1019
Навіщо потрібно виконувати «декомунізаційний» закон. Суть громадсько-волонтерського проекту «Декомунізація на Полтавщині» обласного товариства «Просві ...
29 Серпня 15:53,   773
За підтримки Міжнародного фонду «Відродження» розроблено ролик про можливості населення заощадити кошти при використанні електричної енергії. ...
10 Серпня 21:43,   2113
Стихия повредила автомобили, припаркованные под открытым небом, и сломала несколько деревьев.
10 Серпня 16:17,   959
У поле зору відеореєстратора попав кадр, на якому "нові" поліцейські проїжджають повз неправильно припарковану автівку ВАЗ-2108.
17 Липня 10:30,   1201
Вячеслав Демчук, керівник Лохвицького районного осередку "Батьківщини", чоловік голови ОВК 151 округу, проводить "інструктаж" як отримати "лесі" та &q ...
29 Червня 16:07,   711
У зв'язку із ситуацією, що виникла в Ізмаїлі, коли від неякісної води постраждало понад 400 людей, журналісти студії "Місто" вирішили перевірити, наскільки безпечно  ...
25 Травня 14:48,   826
Доки вони перебували у зоні АТО, у рідному місті на них чекали сім'ї, друзі та, звичайно, колеги. 
15 Травня 11:26,   1477
Проте, на думку журналістів, виникають сумніви, що подібний дорожній розчин взагалі існує.
06 Травня 14:20,   1394
Місто готують до зустрічі з Президентом 7 травня.
Все новости раздела →
разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок