29 Березня,
03:55

Підготовчі роботи КП ПОР «Полтававодоканал» до осінньо-зимового періоду

05 Жовтня 2015 15:27   532
Для безперебійного водопостачання і водовідведення полтавців в осінньо-зимовий період 2015-2016 років КП ПОР «Полтававодоканал» виконує комплекс заходів з ревізії та ремонту об’єктів підприємства та підготовки їх до роботи в умовах сезонного зниження температури.

На підприємстві постійно проводиться робота по забезпеченню безперебійного функціонування в осінньо-зимовий період як окремих свердловин, так і водозабірних споруд в цілому. На сьогоднішній день переобладнано 16 свердловин, проводяться ремонтні роботи глибинних насосів та заміна кабелів живлення.

На водопровідних мережах за 8 місяців поточного року виконано 1 698 заявок, було відремонтовано 219 шт. засувок , 57 оглядових колодязів та 232 водорозбірних колонки.

З метою виявлення «слабких» місць в розподільчий мережі водопостачання, в теплий період року проводилися гідравлічні випробовування по зонам та окремим розподільчим гілкам мереж, що в свою чергу дало змогу виявити приховані витоки води і запобігти більш значним аварійним ситуаціям в холодну пору року.

Із запланованої перекладки трьох кілометрів водопровідних мереж окремими ділянками по місту Полтаві замінено 1,72 км (58 %).

При всіх фінансових труднощах підприємство вишукує можливість проведення перекладок і каналізаційних мереж. На каналізаційних мережах виконано 5 214 заявок, ліквідовано 34 провали

Із запланованої перекладки 0,4 км каналізаційних мереж окремими ділянками по м. Полтаві замінено 0,56 км (140%).

Так, за 8 місяців 2015 року власними силами служби водовідведення по м. Полтаві перекладено основні ділянки мережі:

- закінчили роботи по реконструкції колектору від вул. Мироненко в бік вул. Енгельса, замінено аварійні ділянки колектору вул. Ватутіна – Коцюбинського. вул. Коваля - м-н Незалежності, Коцюбинського- Крамського, вул. Курчатова, по вул. Енгельса, 27а (територія 1-ї міської лікарні). вул. О. Бідного – пров. Рибальський.

Особлива увага приділяється обслуговуванню енергетичного господарства підприємства. На сьогоднішній день закінчено ремонти та ревізію трансформаторних підстанцій, електроустановок та електрообладнання, проведено технічне обслуговування та поточний ремонт 5 км повітряних та 100 м кабельних ліній, а також заміна понад 300 м аварійних ділянок електромереж невеликими відрізками.

На районних водопровідно-каналізаційних підвідомчих дільницях підприємства проведено 17 переобладнань свердловин. Також проводиться утеплення водонапірних башт, павільйонів та шахт свердловин, профілактика насосного, компресорного та електротехнічного обладнання.

Незважаючи на тяжкий фінансовий стан підприємства, всі підрозділи працюють на повну потужність, що забезпечує на даному етапі необхідний рівень надання послуг з водопостачання та водовідведення.

Своєчасна підготовка водопровідно-каналізаційного господарства до осінньо-зимового періоду дозволить запобігти виникненню аварійних ситуацій, а якщо вони трапляться – в стислі терміни локалізувати аварію і здійснити відновлювальні роботи.
Полтававодоканал
Рекомендуем почитать
14 Грудня 08:44,   1245
Відбувся аукціон на право оренди земельної ділянки комунвласності Білоцерківської сільської ради площею 12,2 га під висадження саду, який провела відповідно до усіх процесуальних н ...
13 Грудня 09:35,   945
З підвищенням тарифів на житлово-комунальні послуги, кожен з нас почав та шукати шляхи зменшення споживання енергоносіїв, замислюватись як утеплити дім чи поставити енергоефективне ...
08 Грудня 14:21,   785
Підтриманий парламентом документ передбачає, що ставки акцизного податку на тютюнові вироби будуть зростати до 2025 р.
08 Грудня 12:30,   6060
Цей унікальний аппарат дає змогу, використовуючи сучасну методику, діагностувати та виправляти в організмі будь-яку патологію судин.
07 Грудня 11:36,   646
Дорожники Кременчука проводять ремонт дорожнього покриття на проїздах цвинтарю.
05 Грудня 10:36,   639
За дорученням міського голови Віталія Малецького, наразі комунальні служби Кременчука приведені в готовність, щоб оперативно приступити до ліквідації наслідків погіршення погодних  ...
04 Грудня 16:33,   632
У Києві відбулась заключна оглядова зустріч стосовно підсумків реалізації в Україні спільного проекту Європейського Союзу та ПРООН "Місцевий розвиток, орієнтований на громаду. ...
04 Грудня 14:54,   651
Набір учасників проекту, котрий націлений покращити можливості самозайнятості переселенців, за фінансової підтримки Уряду Німеччини розпочала Міжнародна організація з міграції (МОМ ...
28 Листопада 15:43,   788
Сьогодні у Кременчуці в палаці культури імені І.Ф. Котлова за участі голови Полтавської обласної державної адміністрації Валерія Головка, першого заступника голови Полтавської ОДА  ...
28 Листопада 12:30,   796
Завдання відпрацювати з підприємцями, які зазвичай торгують новорічними ялинками у Кременчуці, питання оформлення необхідних дозвільних документів, поставив перед начальником управ ...
Все новости раздела →
разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок