29 Березня,
07:56

"Тарифна хода" до Яценюка стартувала зранку із Полтави

15 Жовтня 2015 15:50   1783
В Україні почалася хода проти тарифів Яценюка. Стартували зранку у Полтаві. Очолив рух лідер «Партії простих людей» Сергій Каплін. Водночас із Півночі, Півдня та Заходу також вирушили колони борців з газовим геноцидом уряду. Основні вимоги учасників пішого походу на Київ – зниження цін на блакитне паливо для населення та відставка Кабінету міністрів.

Про це повідомляє прес-служба політика.

«Ми готові стерти ноги до крові, аби лише люди не боялися цієї «холодної зими Яценюка». Ми пройдемо кілька сотень кілометрів. Ми зберемо платіжки, щоб принести їх до палацу Яценюка. Така тарифна політика – справжній соціальний геноцид. Ми вимагаємо негайного скликання засідання Парламенту, для розгляду питання зниження сум у квитанціях для простих людей. Ми з колегою –нардепом Олександром Сугоняко написали закон «Про справедливу ціну на газ для населення». За ним вона має бути не 7200, а всього 2000 гривень за тисячу кубометрів і ми боротимемося за його прийняття», - заявив Каплін.

В селі Засулля, Лубенського району, лідера та членів «Партії простих людей» запросили до однієї з хат. ЇЇ господиня – прикута до ліжка жінка передала листа до прем’єра Яценюка. В ньому пенсіонерка розповіла про те, як простій людині, яка все життя пропрацювала на державу, тепер не вистачає пенсії щоб елементарно вижити.

«Бив себе в груди, шо субсидія покриє наші льготи,які забрали. А субсидію не дають. Зараз іде подорожчання отоплення, і даже при знижці 50% його неможливо сплатити. У мене перед державою боргів немає, але держава мені дуже завинила. На ці гроші хіба проживеш – це тільки вода і хліб. Арсеній, май совість. Сама до тебе не дійду, та й не пустять мене до тебе. Взнала, шо Каплін йде з людьми проти тарифів, рішила передать цього листа», - написала 87-річна Прасковія Андріївна.

Сергій Каплін узяв послання до Прем’єра і пообіцяв передати йому особисто. Він упевнений, що таких гнівних звісток до Яценюка дорогою він назбирає ще багато.
«Простих людей просто знищують – тарифи, ліки, ціни в магазинах. Багато хто вже розповідає, що готовий випити якоїсь отрути, аби тільки не бачити цих знущань влади. Тому наша вимога – відставка уряду Яценюка. Ми прийдемо в Київ, ми зберемо Майдан і виженемо із крісла цього антинародного прем’єра. Я закликаю також киян підтримати нас. Єдине чого боїться ця влада – народного гніву, Майданів. Яценюк не має права займати цю посаду!» - наголосив лідер «Партії простих людей» Сергій Каплін.

Сьогодні Тарифна хода на чолі з Капліним дійшла до Лубен, де також відбулося народне віче. У п’ятницю члени «Партії простих людей» планують подолати шлях від Лубен до Пирятина. В середньому на день проходитимуть пішки до 30 кілометрів.
Сергій Каплін
Рекомендуем почитать
15 Грудня 16:00,   1671
У Полтавській області за добу зареєстровано 98 повідомлень стосовно злочинних посягань.
15 Грудня 15:07,   996
У залі засідань райдержадміністрації відбулося засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій. Головував перший заступник голови районно ...
15 Грудня 14:41,   833
На позачерговому засіданні виконавчий комітет розглянув питання, що стосувалося отримання пільгового кредиту на придбання квартири для учасника АТО.
15 Грудня 08:42,   900
Аналіз перебігу виборчої кампанії у Мачухівській громаді провела Громадянська мережа ОПОРА.
14 Грудня 16:53,   686
Кременчуцьку міську раду відвідали учні 9-х класів КНВК №5 імені Т.Г. Шевченка, які беруть участь у проекті в рамках навчального закладу «Разом до успіху». ...
14 Грудня 16:00,   678
У Полтавській області за добу зареєстровано 88 повідомлень стосовно злочинних посягань.
14 Грудня 15:15,   758
У Кременчуці в районі залізничного вокзалу встановлено новий сучасний пункт обігріву, виготовлений ТОВ «Інструментальний завод», дочірнім підприємством ПАТ «Крюкі ...
14 Грудня 11:33,   672
У Кременчуці розглядають можливість надання нової послуги виховання дитини.
14 Грудня 10:40,   819
Голова райдержадміністрації Олексій Матюшенко провів важливу зустріч із із заступником командувача Сухопутних військ України по тиловому забезпеченню. ...
Все новости раздела →
разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок