04 Травня,
11:23

У Полтаві відбулося перше пленарне засідання першої сесії обласної ради сьомого скликання

21 Листопада 2015 18:40   708
У роботі сесії взяли участь голова облдержадміністрації Валерій Головко, народні депутати України Олег Кулініч, Андрій Река, головний консультант управління Апарату Верховної Ради України Владислав Товстоног, заступники голови облдержадміністрації, керівники обласних правоохоронних органів, голови районних рад (обрані за станом на 20 листопада 2015 року), міські голови, голови районних державних адміністрацій, представники громадськості, журналісти.

Відкрила засідання голова Полтавської обласної виборчої комісії Людмила Сердюк, яка оголосила результати виборів до обласної ради. Зокрема, вона повідомила, що у виборах до обласної ради взяли участь 17 політичних партій, які висунули 1564 кандидати. Наразі до обласної ради сьомого скликання обрано представників 10 політичних сил: Партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність», Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина», Політичної партії «Партія простих людей Сергія Капліна», Радикальної партії Олега Ляшка, Політичної партії «Українське об’єднання патріотів – Укроп», Аграрної партії України, Всеукраїнського об’єднання «Свобода», Партії «Відродження», Політичної партії «Рідне місто», Політичної партії «Опозиційний блок» - та зачитала склад депутатського корпусу обласної ради.

Повідомлення щодо офіційних результатів виборів обласна рада взяла до відома та визнала повноваження депутатів обласної ради сьомого скликання.

Відповідно до статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», обласна рада для подальшого ведення сесії обрала тимчасову президію з числа депутатів – представників партій, які набрали найбільшу кількість голосів на виборах, у складі: Андрія Пісоцького – від Партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність», Євгенія Холода - від Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина», Валерія Прядка – від Політичної партії «Партія простих людей Сергія Капліна», Валерія Калюжного – від Радикальної Партії Олега Ляшка, Сергія Солов’я – від Політичної партії «Українське об’єднання патріотів – Укроп».

Головували на засіданні Андрій Пісоцький та Євгеній Холод.

Депутати обрали секретаріат сесії, затвердили порядок денний сесії.

У ході пленарного засідання було оголошено про утворення фракцій в обласній раді: Партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» у складі 15 депутатів (голова фракції Андрій Пісоцький); Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» у складі 13 депутатів (голова фракції Руслан Богдан); Радикальної Партії Олега Ляшка у складі 8 депутатів (голова фракції Валерій Калюжний); Політичної партії «Українське об’єднання патріотів – Укроп» у складі 8 депутатів (голова фракції Сергій Соловей); Політичної партії «Партія простих людей Сергія Капліна» у складі 8 депутатів (голова фракції Валерій Прядко); Всеукраїнського об’єднання «Свобода» у складі 7 депутатів (голова фракції Анатолій Ханко); Аграрної партії України у складі 7 депутатів (голова фракції Віктор Скочко); Політичної партії «Рідне місто» у складі 6 депутатів (голова фракції Олександр Удовіченко); Політичної партії «Опозиційний блок» у складі 6 депутатів (голова фракції Олег Сазонов); Партії «Відродження» у складі 6 депутатів (голова фракції Микола Бондар).

Цю інформацію депутати взяли до відома.
Полтавська обласна рада
Рекомендуем почитать
15 Грудня 16:00,   1678
У Полтавській області за добу зареєстровано 98 повідомлень стосовно злочинних посягань.
15 Грудня 15:07,   1005
У залі засідань райдержадміністрації відбулося засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій. Головував перший заступник голови районно ...
15 Грудня 14:41,   839
На позачерговому засіданні виконавчий комітет розглянув питання, що стосувалося отримання пільгового кредиту на придбання квартири для учасника АТО.
15 Грудня 08:42,   906
Аналіз перебігу виборчої кампанії у Мачухівській громаді провела Громадянська мережа ОПОРА.
14 Грудня 16:53,   693
Кременчуцьку міську раду відвідали учні 9-х класів КНВК №5 імені Т.Г. Шевченка, які беруть участь у проекті в рамках навчального закладу «Разом до успіху». ...
14 Грудня 16:00,   684
У Полтавській області за добу зареєстровано 88 повідомлень стосовно злочинних посягань.
14 Грудня 15:15,   764
У Кременчуці в районі залізничного вокзалу встановлено новий сучасний пункт обігріву, виготовлений ТОВ «Інструментальний завод», дочірнім підприємством ПАТ «Крюкі ...
14 Грудня 11:33,   677
У Кременчуці розглядають можливість надання нової послуги виховання дитини.
14 Грудня 10:40,   826
Голова райдержадміністрації Олексій Матюшенко провів важливу зустріч із із заступником командувача Сухопутних військ України по тиловому забезпеченню. ...
Все новости раздела →
разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок