29 Березня,
15:20

Пенітенціарії Полтавщини підбили підсумки роботи за 2015 рік

22 Січня 2016 14:51   474
21 січня 2016 року в управлінні Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області відбулось розширене засідання колегії управління за підсумками роботи у 2015 році.

Засідання пройшло під головуванням начальника управління ДПтС України в Полтавській області Миколи Ісаєва. У засіданні колегії взяли участь начальник управління соціально-психологічної роботи з засудженими апарату ДПтС України полковник внутрішньої служби Ігор Андрушко, члени колегії, керівники відділів, секторів та служб управління, начальники та заступники, керівники кадрових підрозділів установ виконання покарань області та начальники відділів, секторів кримінально-виконавчої інспекції області.

Із вступним словом до присутніх звернувся начальник управління ДПтС України в області Микола Ісаєв. Микола Володимирович надав загальну характеристику підпорядкованих органів та установ виконання покарань та окреслив загальний стан справ по основним напрямкам службової діяльності.

Перед початком доповідей начальник управління Микола Ісаєв виконав приємну місію та вручив працівникам ДКВС області чергові спеціальні звання, подяки ДПтС України, а Полтавській виправній колонії (№64) диплом І ступеню Державної пенітенціарної служби України за результатами огляду-конкурсу на краще обладнання чергових частин виправних колоній та окремих постів несення служби.

Начальник управління соціально-психологічної роботи з засудженими апарату ДПтС України полковник внутрішньої служби Ігор Андрушко зазначив, що основною метою проведення зазначеного заходу є не тільки чергове підбиття підсумків, а чітке усвідомлення керівним складом управління, органів та установ виконання покарань області проблемних питань, які виникають в процесі службової діяльності та оптимальних шляхів їх вирішення. Наголосив на належному виконанні Закону України «Про внесення зміни до Кримінального кодексу України щодо удосконалення порядку зарахування судом строку попереднього ув’язнення у строк покарання» від 26.11.2015 року.

У ході засідання було заслухано доповіді заступників начальника управління ДПтС України в області щодо діяльності відділів охорони, нагляду і безпеки та режиму і охорони, оперативно-розшукової діяльності, пожежно-профілактичної роботи, технічного розвитку, модернізації та переоснащення інженерно-технічних засобів охорони, зв’язку та інформатизації, діяльності соціально-психологічної служби, виробничо-господарської та фінансової діяльності підприємств та майстерень установ виконання покарань області, ресурсного та інженерного забезпечення, медичного обслуговування засуджених і ув’язнених в установах виконання покарань. Також, було проаналізовано результати діяльності підрозділів кримінально-виконавчої інспекції області, заходи, які проводяться в рамках реалізації Закону України «Про пробацію» та стан кадрового забезпечення в органах та установах виконання покарань Полтавської області у 2015 році.

За підсумками розширеного засідання колегії управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області проведено аналіз діяльності органів та установ виконання покарань області за 2015 рік, обговорено та визначено основні завдання на поточний рік.
Прес-служба управління ДПтС України в Полтавській області
  
Рекомендуем почитать
15 Грудня 16:00,   1671
У Полтавській області за добу зареєстровано 98 повідомлень стосовно злочинних посягань.
15 Грудня 15:07,   996
У залі засідань райдержадміністрації відбулося засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій. Головував перший заступник голови районно ...
15 Грудня 14:41,   833
На позачерговому засіданні виконавчий комітет розглянув питання, що стосувалося отримання пільгового кредиту на придбання квартири для учасника АТО.
15 Грудня 08:42,   900
Аналіз перебігу виборчої кампанії у Мачухівській громаді провела Громадянська мережа ОПОРА.
14 Грудня 16:53,   687
Кременчуцьку міську раду відвідали учні 9-х класів КНВК №5 імені Т.Г. Шевченка, які беруть участь у проекті в рамках навчального закладу «Разом до успіху». ...
14 Грудня 16:00,   678
У Полтавській області за добу зареєстровано 88 повідомлень стосовно злочинних посягань.
14 Грудня 15:15,   758
У Кременчуці в районі залізничного вокзалу встановлено новий сучасний пункт обігріву, виготовлений ТОВ «Інструментальний завод», дочірнім підприємством ПАТ «Крюкі ...
14 Грудня 11:33,   672
У Кременчуці розглядають можливість надання нової послуги виховання дитини.
14 Грудня 10:40,   819
Голова райдержадміністрації Олексій Матюшенко провів важливу зустріч із із заступником командувача Сухопутних військ України по тиловому забезпеченню. ...
Все новости раздела →
разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок