29 Березня,
09:00

У Полтаві зустрілися регіональні лідери України

21 Серпня 2010 20:38   255
20-21 серпня в обласному центрі у рамках Національного Сорочинського ярмарку пройшло ІІІ засідання Асоціації регіональних лідерів України. У ньому взяли участь відомі громадські діячі, серед яких – керівник Фундації Конструктивних Ініціатив «Третя сила» Василь Гаврилюк (м. Полтава), голови громадських організацій «Відродження Херсона» Андрій Путілов, «Громадський Форум Івано-Франківська» Юрій Соловей, «Якість життя» Олексій Гончаренко (м. Одеса), «Харківські сузір’я» Андрій Білогрищенко, «Буковинська рада» Михайло Крайс (м.Чернівці), депутат Севастопольської міської ради Дмитро Бєлік та представники інших регіонів.

За соціологічними дослідженнями журналу «Профіль» та Інституту Горшеніна ці люди мають найвищий рейтинг довіри серед місцевого населення у відстоюванні громадських інтересів.

Перший з’їзд Асоціації відбувся 19-20 червня у Херсоні, другий – 10-11 липня в Івано-Франківську.

Учасники організації не мають єдиного лідера. Лідерство закріплюється за представником окремого регіону на два місяці. Згідно з жеребкуванням, після головування представників Херсону – Андрія Путілова та Івано-Франківська – Юрія Солов’я третім ці функції узяв лідер Полтавського регіону – Василь Гаврилюк.

Пріоритетні завдання, які ставить перед собою Асоціація, – залучити інвестиції у регіони, збільшити їх бюджетування, вирішити економічні й соціальні питання, розвинути туристичний потенціал. У кожного лідера вже є для цього певні стратегії, із яких згодом створять програму розвитку для всієї країни.
Тетяна Пономаренко, служба новин «Полтава-Інформ»
Рекомендуем почитать
15 Грудня 16:00,   1671
У Полтавській області за добу зареєстровано 98 повідомлень стосовно злочинних посягань.
15 Грудня 15:07,   996
У залі засідань райдержадміністрації відбулося засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій. Головував перший заступник голови районно ...
15 Грудня 14:41,   833
На позачерговому засіданні виконавчий комітет розглянув питання, що стосувалося отримання пільгового кредиту на придбання квартири для учасника АТО.
15 Грудня 08:42,   900
Аналіз перебігу виборчої кампанії у Мачухівській громаді провела Громадянська мережа ОПОРА.
14 Грудня 16:53,   686
Кременчуцьку міську раду відвідали учні 9-х класів КНВК №5 імені Т.Г. Шевченка, які беруть участь у проекті в рамках навчального закладу «Разом до успіху». ...
14 Грудня 16:00,   678
У Полтавській області за добу зареєстровано 88 повідомлень стосовно злочинних посягань.
14 Грудня 15:15,   758
У Кременчуці в районі залізничного вокзалу встановлено новий сучасний пункт обігріву, виготовлений ТОВ «Інструментальний завод», дочірнім підприємством ПАТ «Крюкі ...
14 Грудня 11:33,   672
У Кременчуці розглядають можливість надання нової послуги виховання дитини.
14 Грудня 10:40,   819
Голова райдержадміністрації Олексій Матюшенко провів важливу зустріч із із заступником командувача Сухопутних військ України по тиловому забезпеченню. ...
Все новости раздела →
разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок