08 Травня,
18:28

Зуступник міністра праці вражений якісною роботою органів соцзахисту Полтавщини

01 Вересня 2010 07:00   367
Заступника Міністра праці та соціальної політики України Віталія МУЩИНІНА на Полтавщині вразила організація роз’яснювальної роботи щодо призначення населенню субсидій та якість надання послуг в органах соціального захисту області. Про це він сказав журналістам під час прес-конференції, що відбулася після виїзної міжрегіональної наради з питань призначення населенню субсидій за спрощеним порядком та відвідування ряду служб соціального захисту Полтави і підприємств-надавачів комунальних послуг.

В Полтавській області також працювали заступник Міністра з питань житлово-комунального господарства України Сергій ЛАСІКОВ, заступник голови Харківської облдержадміністрації Ігор ШУРМА, заступник голови Сумської облдержадміністрації Микола ДЕРКАЧ. Їх супроводжував заступник голови Полтавської облдержадміністрації Олександр КОВАЛЬ.

До речі, Віталій МУЩИНІН під час наради відзначив і результати Полтавської області – за новим спрощеним порядком субсидії нараховані 3281 громадянину, попереду – лише місто Київ, де субсидії за новим порядком нарахували 5405 громадянам. Для прикладу заступник Міністра праці та соціальної політики України поінформував про результати роботи наших сусідів – в Сумській області нараховані субсидії за новим порядком 2060 громадянам, у Харківській – 1384 громадянам. Проте робота з цього питання триває. Але проведення серйозної роз’яснювальної роботи серед населення дає високі показники результату роботи. Зокрема це стосується і правильного заповнення заяв, до речі, Полтавщина і в цьому питанні одна з кращих серед областей України.

Заступник голови Полтавської облдержадміністрації Олександр КОВАЛЬ поінформував учасників виїзної міжрегіональної наради про заходи щодо призначення населенню субсидій за спрощеним порядком. Зокрема він наголосив, що люди повинні знати, хто має право на отримання субсидії, як оформити документи і куди звертатися. До цієї роботи були залучені всі причетні служби. Інформаційні стенди розміщені не лише в органах соціального захисту області, а й в абонентських службах підприємств-надавачів комунальних послуг. Велика роз’яснювальна робота проведена в засобах масової інформації, зокрема до цієї справи були максимально залучені ОДТРК „Лтава”, газети „Зоря Полтавщини” та „Село полтавське”, ОКІА „Новини Полтавщини”.

У кожному районі Полтавської області створено мобільні групи для виїзних прийомів громадян, до складу яких увійшли представники управлінь праці та соціального захисту населення, Пенсійного фонду, центрів зайнятості. Затверджено графіки виїзних прийомів у кожному населеному пункті.

На адресу 367 тисяч пенсіонерів Полтавщини направлені інформаційні листи Пенсійного фонду, до яких вкладені чисті бланки документів (спрощена форма заяви і декларації про доходи) із зразками їх правильного заповнення та конверт для безкоштовної відправки такої заяви для призначення субсидії. Стовідсотково автоматизованим способом перераховані субсидії тим, кому вони були призначені раніше.
Прес-служба Полтавської ОДА
Рекомендуем почитать
15 Грудня 16:00,   1679
У Полтавській області за добу зареєстровано 98 повідомлень стосовно злочинних посягань.
15 Грудня 15:07,   1005
У залі засідань райдержадміністрації відбулося засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій. Головував перший заступник голови районно ...
15 Грудня 14:41,   840
На позачерговому засіданні виконавчий комітет розглянув питання, що стосувалося отримання пільгового кредиту на придбання квартири для учасника АТО.
15 Грудня 08:42,   907
Аналіз перебігу виборчої кампанії у Мачухівській громаді провела Громадянська мережа ОПОРА.
14 Грудня 16:53,   694
Кременчуцьку міську раду відвідали учні 9-х класів КНВК №5 імені Т.Г. Шевченка, які беруть участь у проекті в рамках навчального закладу «Разом до успіху». ...
14 Грудня 16:00,   685
У Полтавській області за добу зареєстровано 88 повідомлень стосовно злочинних посягань.
14 Грудня 15:15,   764
У Кременчуці в районі залізничного вокзалу встановлено новий сучасний пункт обігріву, виготовлений ТОВ «Інструментальний завод», дочірнім підприємством ПАТ «Крюкі ...
14 Грудня 11:33,   678
У Кременчуці розглядають можливість надання нової послуги виховання дитини.
14 Грудня 10:40,   827
Голова райдержадміністрації Олексій Матюшенко провів важливу зустріч із із заступником командувача Сухопутних військ України по тиловому забезпеченню. ...
Все новости раздела →
разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок