11 Травня,
05:53

Служба автомобільних доріг разом із поліцією намагається припинити незаконну вирубку лісосмуг вздовж автомобільних доріг

23 Березня 2016 15:29   1794
22 березня 2016 року в Головному управлінні Національної поліції в Полтавській області, за участі представників Служби автомобільних доріг у Полтавській області, відбулася нарада з питання незаконної вирубки лісосмуг вздовж автомобільних доріг загального користування.

На нараді було обговорено, що незабаром по всіх районах області пройдуть рейдові перевірки, під час яких будуть виявленні факти незаконної вирубки лісосмуг вздовж автомобільгних доріг загального користування і винні будуть нести відповідальність.

Разом з тим видалення зелених насаджень, порослі та тих дерев, які розміщенні у відповідності до ДСТУ 3587-97 “Автомобільні дороги, вулиці та залізничні переїзди. Вимоги до експлуатаційного стану” є нагальним питанням для дорожнього господарства Полтавської області, оскільки кошти виділені на експлуатаційне утримання автомобільних доріг загального користування вкрай обмежені і переважно використовуються на роботи з ліквідації ямковості та заміну дорожніх знаків.

На території області роботи з вирубки зелених насаджень проводять декілька підприємств, які у відповідності до чинного законодавства отримали лісорубні квитки та уклали договір зі Службою автомобільних доріг у Полтавській області та виконують роботи, які несуть користь, як для місцевої громади так і для учасників дорожнього руху.

Служба автомобільних доріг звертається до всіх громадян та учасників дорожнього руху у разі виявлення незаконного вирубування зелених насаджень вздовж автомобільних доріг терміново інформувати оператора зв’язку Служби автомобільних доріг за телефоном: 050-409-80-01(цілодобово), а також Національну поліцію за телефоном: 102(цілодобово).

НАГАДУЄМО: самовільне вирубування лісосмуг вздовж автомобільних доріг загального користування є кримінальним правопорушенням.
Служба автомобільних доріг
Рекомендуем почитать
15 Грудня 16:00,   1680
У Полтавській області за добу зареєстровано 98 повідомлень стосовно злочинних посягань.
15 Грудня 15:07,   1006
У залі засідань райдержадміністрації відбулося засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій. Головував перший заступник голови районно ...
15 Грудня 14:41,   841
На позачерговому засіданні виконавчий комітет розглянув питання, що стосувалося отримання пільгового кредиту на придбання квартири для учасника АТО.
15 Грудня 08:42,   908
Аналіз перебігу виборчої кампанії у Мачухівській громаді провела Громадянська мережа ОПОРА.
14 Грудня 16:53,   695
Кременчуцьку міську раду відвідали учні 9-х класів КНВК №5 імені Т.Г. Шевченка, які беруть участь у проекті в рамках навчального закладу «Разом до успіху». ...
14 Грудня 16:00,   686
У Полтавській області за добу зареєстровано 88 повідомлень стосовно злочинних посягань.
14 Грудня 15:15,   765
У Кременчуці в районі залізничного вокзалу встановлено новий сучасний пункт обігріву, виготовлений ТОВ «Інструментальний завод», дочірнім підприємством ПАТ «Крюкі ...
14 Грудня 11:33,   679
У Кременчуці розглядають можливість надання нової послуги виховання дитини.
14 Грудня 10:40,   828
Голова райдержадміністрації Олексій Матюшенко провів важливу зустріч із із заступником командувача Сухопутних військ України по тиловому забезпеченню. ...
Все новости раздела →
разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок