20 Травня,
01:41

Кандидат у нардепи по 151 округу Руслан Богдан звернувся до місцевих жителів

21 Липня 2016 15:39   795
Шановні жителі Гадяцького, Лохвицького, Гребінківського, Чорнухинського, Пирятинського, Лубенського районів та м.Гадяч!

Сердечно дякую усім, хто 17 липня віддав свій голос за мене як за кандидата у народні депутати України по 151 округу. Ми з вами разом отримали надзвичайно важливу перемогу у надскладній боротьбі з адміністративним ресурсом, тиском та "замаскованими схемами" провладної партії, яка з самого початку виборчого процесу вдавалася до маніпулятивних та обманних дій.

Але ми разом з вами довели, що жителів Полтавщини - це мудрі люди, яких не можливо ввести в оману та змусити голосувати під адміністративним тиском.

Зараз вже ні для кого не секрет, що саме Олексій Рябоконь - це кандидат Блоку Петра Порошенка, програш якого викликав "передсмертну агонію" влади. Те, що зараз відбувається на дільничних та окружній комісіях не витримує жодної критики, а ті ганебні дії представників "Бізнес Проекту Порошенка" перейшли будь-які морально-етичні грані.

Глибоко засуджую усі дії провладної партії Президента, яка не має ні честі, ні гідності, з достоїнством визнати поразку, натомість чинить абсолютно зухвале адміністративне свавілля, нехтуючи усіма демократичними принципами та людськими нормами.

Окремо хочу щиро подякувати за величезну підтримку депутатам обласної ради та місцевих рад, які попри політичні погляди та ідеології зараз об'єднуються для того, щоб не допустити жалюгідних вистав "театру абсурду" партій-проектів Порошенка.

Безмежно дякую членам та голові ОВК, які попри все страхіття та жах, до якого вдається влада, впевнено та відчайдушно стоять на сторожі захисту вільного волевиявлення жителів 151 округу.

Надзвичайно пишаюся і щиро вдячний найсильнішій команді "Батьківщина", яка незважаючи на репресії, тиск та спроби деморалізації, щосили продовжує боротися за справедливість і порядок на Полтавщині.

Впевнений, що разом ми не дозволимо "зграйці" недолугих посадовців незаконно втрутитися у виборчий процес, розігруючи дешеві зрежисовані сценарії "псевдомітингів", вдаючись до жалюгідних обшуків, репресій членів та голови ОВК, у черговий раз підтверджуючи відсутність моралі та гідності.

ВО "Батьківщина" на чолі з нашим Лідером Юлією Тимошенко до останнього буде протистояти тому бездарному та недолугому управлінню нашої країни та області, захищати та відстоювати інтереси українців.
Руслан Богдан
Рекомендуем почитать
15 Грудня 16:00,   1682
У Полтавській області за добу зареєстровано 98 повідомлень стосовно злочинних посягань.
15 Грудня 15:07,   1009
У залі засідань райдержадміністрації відбулося засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій. Головував перший заступник голови районно ...
15 Грудня 14:41,   843
На позачерговому засіданні виконавчий комітет розглянув питання, що стосувалося отримання пільгового кредиту на придбання квартири для учасника АТО.
15 Грудня 08:42,   909
Аналіз перебігу виборчої кампанії у Мачухівській громаді провела Громадянська мережа ОПОРА.
14 Грудня 16:53,   697
Кременчуцьку міську раду відвідали учні 9-х класів КНВК №5 імені Т.Г. Шевченка, які беруть участь у проекті в рамках навчального закладу «Разом до успіху». ...
14 Грудня 16:00,   687
У Полтавській області за добу зареєстровано 88 повідомлень стосовно злочинних посягань.
14 Грудня 15:15,   767
У Кременчуці в районі залізничного вокзалу встановлено новий сучасний пункт обігріву, виготовлений ТОВ «Інструментальний завод», дочірнім підприємством ПАТ «Крюкі ...
14 Грудня 11:33,   680
У Кременчуці розглядають можливість надання нової послуги виховання дитини.
14 Грудня 10:40,   830
Голова райдержадміністрації Олексій Матюшенко провів важливу зустріч із із заступником командувача Сухопутних військ України по тиловому забезпеченню. ...
Все новости раздела →
разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок