19 Березня,
11:19

Полтавський комісаріат готовий дати школярам зброю

06 Грудня 2016 14:22   447
У Полтавській області з початку нинішнього року під час весняної та осінньої призовних кампаній більше 13 тис. громадян (20 -27 років) було викликано до призовних комісій.

Щоб краще підготувати призовників до служби, комісаріат готовий надати навчальним закладам навчальну зброю.

За інформацією заступника військового комісара Полтавського облвійськкомату Едуарда Бородая, весною на строкову службу призвано 565 осіб, восени – 540. Військовослужбовців строкової служби до виконання завдань у зоні АТО не залучають. В осінній призов більше 900 осіб за станом здоров'я визнали непридатними для служби, 5,8 тис. отримали відстрочку.

Відмічаючи слабку спортивну і фізичну підготовку призовників, комісаріат акцентує увагу на тому, що готовий надати закладам освіти навчальну зброю для проведення уроків "Основи захисту Вітчизни". "Ми звернулися, − сказав Е.Бородай, – до департаменту освіти Полтавської ОДА з відповідною пропозицією, яка дозволить більш якісно проводити заняття із цього предмету".

Зрозуміло, що зброю отримають тільки ті заклади освіти, які зможуть забезпечити її зберігання у приміщеннях, оснащених сигналізацією.
Олександр КОНОНЕНКО, «Полтава-Инфо»
Рекомендуем почитать
15 Грудня 16:00,   1670
У Полтавській області за добу зареєстровано 98 повідомлень стосовно злочинних посягань.
15 Грудня 15:07,   993
У залі засідань райдержадміністрації відбулося засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій. Головував перший заступник голови районно ...
15 Грудня 14:41,   830
На позачерговому засіданні виконавчий комітет розглянув питання, що стосувалося отримання пільгового кредиту на придбання квартири для учасника АТО.
15 Грудня 08:42,   898
Аналіз перебігу виборчої кампанії у Мачухівській громаді провела Громадянська мережа ОПОРА.
14 Грудня 16:53,   686
Кременчуцьку міську раду відвідали учні 9-х класів КНВК №5 імені Т.Г. Шевченка, які беруть участь у проекті в рамках навчального закладу «Разом до успіху». ...
14 Грудня 16:00,   676
У Полтавській області за добу зареєстровано 88 повідомлень стосовно злочинних посягань.
14 Грудня 15:15,   756
У Кременчуці в районі залізничного вокзалу встановлено новий сучасний пункт обігріву, виготовлений ТОВ «Інструментальний завод», дочірнім підприємством ПАТ «Крюкі ...
14 Грудня 11:33,   671
У Кременчуці розглядають можливість надання нової послуги виховання дитини.
14 Грудня 10:40,   819
Голова райдержадміністрації Олексій Матюшенко провів важливу зустріч із із заступником командувача Сухопутних військ України по тиловому забезпеченню. ...
Все новости раздела →
разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок