11 Травня,
05:45

Полтавщина легалізує зарплату та зайнятість

14 Лютого 2017 14:13   487
Серед пріоритетних напрямів діяльності обласної влади продовжує залишатися робота щодо легалізації зарплати та зайнятості населення.

На цьому наголошувалось на спільному засіданні облуправлінь Пенсійного фонду, Держпраці та Державної фіскальної служби.

Як наголошувалось на засіданні, враховуючи законодавчі зміни, питання контролю за додержанням законодавства належатимуть до відання виконавчих органів міськрад міст обласного значення та об’єднаних тергромад.

Разом з тим, Держпраці не позбавляється функції контролю за питаннями легалізації оплати праці та зайнятості населення. Зокрема, управління Держпраці, за інформацією органів ПФУ, перевірятиме договори, що укладаються з найманими працівниками, на відповідність законодавчим нормам про працю. У разі виявлення порушень, посадові особи-порушники, юридичні особи та фізичні особи-підприємці будуть нести відповідальність. Держпраці очікує на інформацію про роботодавців, котрі виплачують платню в розмірі, меншому мінімального.

Теруправління Пенсійного фонду здійснюватиме моніторинг та надаватиме узагальнені дані органам Держфіскальної служби та управлінню Держпраці.

Учасники наради також прийняли рішення щодо активізації серед населення спільної інформаційно-роз’яснювальної роботи щодо впливу зростання розміру мінімальної зарплати на права застрахованих осіб у сфері загальнообов’язкового держсоцстрахування, способи захисту порушених прав та можливості інформування про порушення.
Полтавська ОДА
Рекомендуем почитать
15 Грудня 16:00,   1680
У Полтавській області за добу зареєстровано 98 повідомлень стосовно злочинних посягань.
15 Грудня 15:07,   1006
У залі засідань райдержадміністрації відбулося засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій. Головував перший заступник голови районно ...
15 Грудня 14:41,   841
На позачерговому засіданні виконавчий комітет розглянув питання, що стосувалося отримання пільгового кредиту на придбання квартири для учасника АТО.
15 Грудня 08:42,   908
Аналіз перебігу виборчої кампанії у Мачухівській громаді провела Громадянська мережа ОПОРА.
14 Грудня 16:53,   695
Кременчуцьку міську раду відвідали учні 9-х класів КНВК №5 імені Т.Г. Шевченка, які беруть участь у проекті в рамках навчального закладу «Разом до успіху». ...
14 Грудня 16:00,   686
У Полтавській області за добу зареєстровано 88 повідомлень стосовно злочинних посягань.
14 Грудня 15:15,   765
У Кременчуці в районі залізничного вокзалу встановлено новий сучасний пункт обігріву, виготовлений ТОВ «Інструментальний завод», дочірнім підприємством ПАТ «Крюкі ...
14 Грудня 11:33,   679
У Кременчуці розглядають можливість надання нової послуги виховання дитини.
14 Грудня 10:40,   828
Голова райдержадміністрації Олексій Матюшенко провів важливу зустріч із із заступником командувача Сухопутних військ України по тиловому забезпеченню. ...
Все новости раздела →
разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок