19 Березня,
04:15

Глобинщина: дошкільні заклади сприятимуть якісній освіті

23 Листопада 2017 14:09   490
У дошкільних підрозділах Радалівського й Горбівського навчально-виховних комплексів діти з 20 сімей здобуватимуть якісну дошкільну освіту.

Глобинська райрада, відділ освіти, сім'ї та молоді Глобинської РДА за сприяння місцевої влади для маленьких мешканців сіл Радалівка і Горби відкрили 2 дошкільних заклади освіти. Це підрозділи Радалівського та Горбівського навчально-виховних комплексів "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад". Ці проекти підтримують й керівники фірм і фермерських господарств сіл, підприємці.

Як зазначила Олена Харченко, керівник Департаменту освіти і науки Полтавської облдержадміністрації: "Влада повинна сьогодні турбуватись не лишень про школу, а й про підготовку дітвори до шкільної освіти. Тепер діткам цих сіл буде легше переходити з дитсадочка до шкільного життя. Приміщення належним чином облаштували для комфортного перебування дітей, створено всі необхідні умови для їхнього розвитку".
Полтавська обласна державна адміністрація
Рекомендуем почитать
15 Грудня 16:00,   1669
У Полтавській області за добу зареєстровано 98 повідомлень стосовно злочинних посягань.
15 Грудня 15:07,   992
У залі засідань райдержадміністрації відбулося засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій. Головував перший заступник голови районно ...
15 Грудня 14:41,   829
На позачерговому засіданні виконавчий комітет розглянув питання, що стосувалося отримання пільгового кредиту на придбання квартири для учасника АТО.
15 Грудня 08:42,   897
Аналіз перебігу виборчої кампанії у Мачухівській громаді провела Громадянська мережа ОПОРА.
14 Грудня 16:53,   685
Кременчуцьку міську раду відвідали учні 9-х класів КНВК №5 імені Т.Г. Шевченка, які беруть участь у проекті в рамках навчального закладу «Разом до успіху». ...
14 Грудня 16:00,   675
У Полтавській області за добу зареєстровано 88 повідомлень стосовно злочинних посягань.
14 Грудня 15:15,   754
У Кременчуці в районі залізничного вокзалу встановлено новий сучасний пункт обігріву, виготовлений ТОВ «Інструментальний завод», дочірнім підприємством ПАТ «Крюкі ...
14 Грудня 11:33,   670
У Кременчуці розглядають можливість надання нової послуги виховання дитини.
14 Грудня 10:40,   818
Голова райдержадміністрації Олексій Матюшенко провів важливу зустріч із із заступником командувача Сухопутних військ України по тиловому забезпеченню. ...
Все новости раздела →
разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок