28 Березня,
13:17

Держаудитори поінформували полтавську студентську молодь кооперативного коледжу про особливості своєї діяльності (відео)

24 Листопада 2017 09:43   784
Фахове інформування співробітники Держаудитслужби з контролю за виконанням місцевих бюджетів здійснили для студентів Полтавського кооперативного колледжу.

Як наголосила Ірина Салогуб, керівник управління Північно-східного офісу Держаудитслужби: "Успішна праця, безсумнівно, залежить від кваліфікованості та професійності кадрів. Реформування структури потребує не тільки професійного росту діючих держаудиторів, а й підготовки висококваліфікованих фахівців з держуправління й фінансів".

Співробітники служби, щоб ознайомити молодь щодо новацій діяльності, зустрілися зі студентами Полтавського кооперативного коледжу. Вони поінформували про нові методи контролю та удосконалення аудиторських досліджень. Окремо звертали увагу на профорієнтацію при виборі майбутньої професії і місця роботи.

Фахову зустріч проводили для молоді, що навчається на других-третіх курсах спеціальностей "Фінанси, банківська справа та страхування", "Облік і оподаткування" й "Оціночна діяльність".

Вадим Россоха, керівник відділу контролю в органах влади, оборони, правоохоронних органах й за місцевими бюджетами, означив молоді повноваження Держслужби і порядок проведення держфінаудиту при виконанні місцевих бюджетів.

Сергій Ткач, завідувач сектору по роботі з персоналом, поінформував майбутніх спеціалістів про кваліфікаційні вимоги до кандидатів на вступ до держслужби, в тому числі до Держаудитслужби, про порядок проведення конкурсу на заняття вакантних посад держслужби.

Олена Москаленко, викладач циклової комісії фінансово-економічних й облікових дисциплін, поінформувала, чому молодим людям подібні заходи дуже актуальні: "Діяльність Держаудитслужби вивчають на заняттях з відповідних фахових предметів. Однак, молоді люди не завжди повною мірою розуміють, що саме необхідно вивчати, як можливо примінити отримані теоретичні знання на практиці. Спеціалісти, наводячи приклади зі своєї діяльності, сприяють мотивації студентства до навчання. А ми завжди радіємо, отримуючи можливість поєднати теорію з практикою".

Сергій Ткач, завідувач сектору по роботі з персоналом, дялячись своїми враженнями від зустрічі з молоддю, зауважив: "Маємо надію, що ця зустріч стимулює студентів до продовження навчання на відмінно, допоможе визначитись із вибором майбутньої професії. А управління Північно-східного офісу Держаудитслужби очікує, що незабаром до роюоти долучаться молоді, енергійні та професійні держаудитори".

До речі, напередодні держаудитори області теж проводили навчання (https://poltava.to/project/3101/). Держаудитслужба, разом з місцевим нацтехуніверситетом ім. Ю. Кондратюка, провела для працівників служби триденний семінар у контексті виконання Стратегії реформування системи управління держфінансами.


Прес-служба Управління Північно-східного офісу Держаудитслужби в Полтавській області
Рекомендуем почитать
15 Грудня 16:00,   1671
У Полтавській області за добу зареєстровано 98 повідомлень стосовно злочинних посягань.
15 Грудня 15:07,   996
У залі засідань райдержадміністрації відбулося засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій. Головував перший заступник голови районно ...
15 Грудня 14:41,   833
На позачерговому засіданні виконавчий комітет розглянув питання, що стосувалося отримання пільгового кредиту на придбання квартири для учасника АТО.
15 Грудня 08:42,   900
Аналіз перебігу виборчої кампанії у Мачухівській громаді провела Громадянська мережа ОПОРА.
14 Грудня 16:53,   686
Кременчуцьку міську раду відвідали учні 9-х класів КНВК №5 імені Т.Г. Шевченка, які беруть участь у проекті в рамках навчального закладу «Разом до успіху». ...
14 Грудня 16:00,   678
У Полтавській області за добу зареєстровано 88 повідомлень стосовно злочинних посягань.
14 Грудня 15:15,   757
У Кременчуці в районі залізничного вокзалу встановлено новий сучасний пункт обігріву, виготовлений ТОВ «Інструментальний завод», дочірнім підприємством ПАТ «Крюкі ...
14 Грудня 11:33,   672
У Кременчуці розглядають можливість надання нової послуги виховання дитини.
14 Грудня 10:40,   819
Голова райдержадміністрації Олексій Матюшенко провів важливу зустріч із із заступником командувача Сухопутних військ України по тиловому забезпеченню. ...
Все новости раздела →
разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок