28 Березня,
12:46

В області запрацює контактний центр

13 Серпня 2012 15:00   1041
Одним із важливих пріоритетів у роботі органів влади є розвиток взаємодії з громадськістю та налагодження суспільного діалогу. Створення контактного центру дасть можливість оперативно реагувати на звернення, громадян, установ та організацій.

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 12.08.2009 року №898 «Про взаємодію органів виконавчої влади та державної установи „Урядовий контактний центр” в державі діє державна установа „Урядовий контактний центр”, яка забезпечує оперативне реагування центральних та місцевих органів виконавчої влади на звернення громадян, підприємств, установ та організацій, суб’єктів підприємницької діяльності, органів місцевого самоврядування, що надходять на урядову телефонну „гарячу лінію” 0-800-507-309.

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 18.01.2012 №21 „Про затвердження положення про Національну систему опрацювання звернень до органів виконавчої влади та Типового положення про контактний центр Автономної Республіки Крим, області, мм. Києва і Севастополя” в областях України створюються контактні центри, які забезпечать прийом звернення через Інтернет та за єдиним телефонним номером.

Сьогодні заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Валерій Пархоменко провів нараду, де обгорнено питання щодо створення в області комунальної бюджетної установи – Полтавський обласний контактний центр. Дане питання буде винесено на розгляд ХІІ сесії обласної ради, засідання якої заплановано на 29 серпня 2012 року.

За результатами засідання дано доручення виділити приміщення, обрахувати витрати на ремонтні роботи, придбання обладнання та оргтехніки для забезпечення роботи Полтавського обласного контактного центру.
Прес-служба Полтавської ОДА
Рекомендуем почитать
15 Грудня 16:00,   1671
У Полтавській області за добу зареєстровано 98 повідомлень стосовно злочинних посягань.
15 Грудня 15:07,   996
У залі засідань райдержадміністрації відбулося засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій. Головував перший заступник голови районно ...
15 Грудня 14:41,   833
На позачерговому засіданні виконавчий комітет розглянув питання, що стосувалося отримання пільгового кредиту на придбання квартири для учасника АТО.
15 Грудня 08:42,   900
Аналіз перебігу виборчої кампанії у Мачухівській громаді провела Громадянська мережа ОПОРА.
14 Грудня 16:53,   686
Кременчуцьку міську раду відвідали учні 9-х класів КНВК №5 імені Т.Г. Шевченка, які беруть участь у проекті в рамках навчального закладу «Разом до успіху». ...
14 Грудня 16:00,   678
У Полтавській області за добу зареєстровано 88 повідомлень стосовно злочинних посягань.
14 Грудня 15:15,   757
У Кременчуці в районі залізничного вокзалу встановлено новий сучасний пункт обігріву, виготовлений ТОВ «Інструментальний завод», дочірнім підприємством ПАТ «Крюкі ...
14 Грудня 11:33,   672
У Кременчуці розглядають можливість надання нової послуги виховання дитини.
14 Грудня 10:40,   819
Голова райдержадміністрації Олексій Матюшенко провів важливу зустріч із із заступником командувача Сухопутних військ України по тиловому забезпеченню. ...
Все новости раздела →
разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок