28 Березня,
13:03

У Гадячі опозиція перекрила центр міста, заблокувавши в’їзд фур

10 Квітня 2013 17:30   912
Представники опозиційних партій міста Гадяч влаштували акцію протесту «Стоп фура!», вимагаючи припинити курсуванням центром міста вантажних автомобілів. Попри відповідну заборону ДАЇ, водії вантажівок не дотримуються правил дорожнього руху та замість об’їзної дороги, користуються центральними вулицями Гадяча.

Акцію протесту ініціювала Об’єднана Опозиція ВО «Батьківщина», а також представники «Свободи» та Української Народної Партії.

– Гадячани втомилися від того, що фури, які вщент розбили об’їзду дорогу, тепер обрали для поїздок центр міста. Вантажівки створюють постійний шум, розбивають міські шляхи. Тому, починаючи від 9 квітня, ми встановили в центрі міста кілька наметів, а також організували громадське патрулювання з числа прихильників опозиції. Ми зупиняємо вантажні автомобілі, які рухаються центром міста, та викликаємо співробітників міліції для оформлення протоколу, - розповідає голова Гадяцької районної організації Політичної Партії «Фронт Змін» Олексій Матюшенко.

За його словами, за перший день акції, активістам вдалося зупинити чотири вантажівки. У свою чергу, співробітники ДАІ склали 4 протоколи про порушення.

– Прогрес очевидний. Сьогодні, 10 квітня, співробітники ДАЇ вже зранку чатують на в’їзді в місто Гадяч, забороняючи рух містом вантажним машинам. Проте, поки що ми не збираємося згортати нашу акцію. Намети стоятимуть принаймні до кінця місяця, а наші активісти будуть продовжувати громадське патрулювання доти, доки ми не привчимо водіїв дотримуватися правил дорожнього руху та не створювати додаткових незручностей для мешканців нашого міста, - заявив Олексій Матюшенко.

Полтавська обласна організація Політичної Партії «Фронт Змін»
Рекомендуем почитать
15 Грудня 16:00,   1671
У Полтавській області за добу зареєстровано 98 повідомлень стосовно злочинних посягань.
15 Грудня 15:07,   996
У залі засідань райдержадміністрації відбулося засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій. Головував перший заступник голови районно ...
15 Грудня 14:41,   833
На позачерговому засіданні виконавчий комітет розглянув питання, що стосувалося отримання пільгового кредиту на придбання квартири для учасника АТО.
15 Грудня 08:42,   900
Аналіз перебігу виборчої кампанії у Мачухівській громаді провела Громадянська мережа ОПОРА.
14 Грудня 16:53,   686
Кременчуцьку міську раду відвідали учні 9-х класів КНВК №5 імені Т.Г. Шевченка, які беруть участь у проекті в рамках навчального закладу «Разом до успіху». ...
14 Грудня 16:00,   678
У Полтавській області за добу зареєстровано 88 повідомлень стосовно злочинних посягань.
14 Грудня 15:15,   757
У Кременчуці в районі залізничного вокзалу встановлено новий сучасний пункт обігріву, виготовлений ТОВ «Інструментальний завод», дочірнім підприємством ПАТ «Крюкі ...
14 Грудня 11:33,   672
У Кременчуці розглядають можливість надання нової послуги виховання дитини.
14 Грудня 10:40,   819
Голова райдержадміністрації Олексій Матюшенко провів важливу зустріч із із заступником командувача Сухопутних військ України по тиловому забезпеченню. ...
Все новости раздела →
разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок