29 Березня,
03:53

У Ковалівці відремонтували будинок культури

16 Травня 2014 10:14   1563
У селі Ковалівка Шишацького району Полтавської області завершився ремонт актового залу будинку культури. Роботи вартістю 150 тис. грн профінансувала компанія «Нафтогазвидобування».

У будинку культури села Ковалівка замінили застарілу електропроводку, оздобили сучасними матеріалами стіни та стелю, для сцени закупили нові завіси. У приміщенні будинку також встановили кілька нових пластикових вікон.

«Будинок культури давно потребував капітального ремонту, але ми не могли виконати його через брак коштів. А саме там проводяться всі масові заходи в селі», – зазначила Ковалівський сільський голова Олександра Антоненко.

В рамках Стратегії соціального партнерства «Нафтогазвидобування» з Шишацьким районом на 2014-2016 рр. ремонт Будинку культури планується продовжити. Зокрема, передбачено кошти на оновлення фасаду та організацію електричного опалення.

«Навіть у непростих економічних і політичних умовах «Нафтогазвидобування» зберігає свої плани щодо фінансування соціальних проектів на територіях ведення діяльності. Сьогодні їх реалізація набуває особливого значення, адже з державного бюджету кошти на розвиток районів та сіл виділяються у мінімальному обсязі», – сказав генеральний директор «Нафтогазвидобування» Ігор Щуров.

Загалом Стратегією соціального партнерства «Нафтогазвидобування» з Шишацьким районом на 2014-2016 рр. заплановано реалізацію 10 соціальних проектів, спрямованих на вирішення найнагальніших проблем територій. Упродовж трьох років компанія планує виділити на ці потреби 3 млн грн.

Довідка

ПрАТ «Нафтогазвидобування» – найбільша приватна газовидобувна компанія в Україні. Основний акціонер – енергетичний холдинг ДТЕК. Генеральний директор «Нафтогазвидобування» – Ігор Щуров.

Компанія розробляє ліцензійні ділянки на двох родовищах у Полтавській області – Семиренківському і Мачуському. Доведені запаси природного газу становлять 20 млрд куб. м, газового конденсату – 2 млн т.

«Нафтогазвидобування» станом на травень 2014 р. експлуатує 11 свердловин. Видобутий газ доводиться до товарної кондиції на двох установках комплексної підготовки газу – Семиренківській і Мачуській.

Обсяг видобутку природного газу за підсумками 2013 р. становив 506 млн куб. м, газового конденсату – 20 тис. т

Офіси компанії розташовані в Києві та Полтаві.

У листопаді 2013 року Шишацький, Миргородський і Полтавський райони Полтавської області, де веде свою діяльність «Нафтогазвидобування», приєдналися до Декларації соціального партнерства ДТЕК.

У квітні 2014 р. компанія завершила розробку Стратегій соціального партнерства з Шишацьким, Миргородським і Полтавським районами Полтавської області на 2014-2016 рр. згідно з методологією та стандартами ДТЕК.


Рекомендуем почитать
23 Січня 11:08,   1314
Размещение рекламных материалов на щитах – один из наиболее востребованных видов продвижения любых продуктов, ориентированных на массовую аудиторию. ...
15 Грудня 13:06,   1047
Учні НВК: СЗШ І-ІІІ ст.- гімназії міста Гайсин взяли участь у інформаційній інтерактивній зустрічі.
15 Грудня 11:22,   1102
24 грудня у Полтаві відбудеться перший етап благодійного ярмарку у підтримку онкохворих дітей «Чужих дітей не буває».
15 Грудня 09:40,   709
Працівники КП «Благоустрій Кременчука», як-то кажуть не покладаючи рук, готують головну новорічну ялинку Кременчука до урочистого відкриття. ...
15 Грудня 07:45,   676
П’ятнадцятого грудня на Полтавщині, за повідомленнями Укргідрометцентру, очікується хмарна погода. Місцями – дощитиме.
14 Грудня 14:24,   670
З 13 по 16 грудня волонтери благодійної акції «Святий Миколай – дітям» збиратимуть подарунки для маленьких кременчужан, які опинилися в складних життєвих обставин ...
14 Грудня 13:29,   617
У наш час гостро стоїть питання покращити, урізноманітнити, зробити більш цікавим життя такої категорії людей, як людей поважного віку.
14 Грудня 07:45,   651
Чотирнадцятого грудня на Полтавщині, за повідомленнями Укргідрометцентру, очікується сильний туман, ближче до вечора – буде сильна хмарність.
13 Грудня 12:24,   774
Кожен кременчужанин може долучитись до загальної доброї справи буквально у два кроки: 1. Заходиш у один з магазинів, які долучились до акції. 2. Купуєш подарунок для діток та перед ...
13 Грудня 10:30,   621
Дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах й тих, що мають особливі потреби у день Святого Миколая привітають у Миргороді.
Все новости раздела →
разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок